Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Monday, January 12, 2009

Let's Click

haha akhirnya aku berjaya jugak connect internet dengan lancar. err...actually tak de la lancar sangat kadang2 dc la jugak huhu. tapi at least laju la dari wifi kat rumah aku ni...hehe.

macam mana aku boleh connect dengan lancar???

ahad lepas aku berjaya beli usb modem huawei e220 dengan mamat lowyat.net yang aku jumpa dalam forum hehe. harga rm299 je tapi ada cop maxis but it's unlocked ok! dan jangan tertipu dengan gambar di bawah. aku tak guna maxis broadband yang hampeh tu tapi aku guna celcom broadband. rm68 je sebulan 384kbps unlimited tak de kontrak ok! anytime boleh terminate...hehe itulah yang bagusnya.


oh sebenarnya aku dah terpengaruh dengan rakan sebaya iaitu pojan . inilah akibatnya ikut dia pergi beli usb modem kat lowyat hari tu. haha. oh ada lagi satu benda yang aku terpengaruh. nanti aku cerita kemudian ok! haha.


lepas ni aku boleh la surf internet, chatting, update blog, download with hassle free. haha betul ke term aku ni???

10 comments:

kuizikel said...

ttdo la plak tgh tunggu reply ko kat ym... kekekkke...sori la fren

wah, rupnyer aku byk mmpengaruhi ko la dlm hidup ni... kuat gak racun aku...

lawa angle yg diambil atas katil...hmmm.. apa rahsianyer yer? ;)

slyde said...

wah suda ada celcom broadband upenye, makin rajen la hapdet ini mcm ahakz

ye la, setuju ngan kak kui pasal gmbr tu, angle satu hal, pastu DOF die agak terserlah. ape rahsianyer yer? ;)

amoi said...

kuizikel: haha...hampeh betul...penat aku taip sorang2 :P

rasia??hahaha...

amoi said...

slyde: haha...rajin la sesgt :P
DOF?apakah itu?haha...

fasha said...

so harga total utk semua? brape? leh break down details tak? thanks

slyde said...

mksd DOF? tanye kak kui, die suda pakar skrg hehe

amoi said...

fasha: usb modem = rm299, celcom broadband = rm68 so total = rm367

amoi said...

slyde: oh dah tau dah maknanya...tapi tak paham apa maknanya...hehe...

slyde said...

ahakz x pe, pelan2 kayuh

amoi said...

hehe..tgh kayuh ar ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...