Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Tuesday, January 20, 2009

Our Vanishing Heritage - an exhibition by PhotoMalaysia.com





lepas pergi Complete - Save the Palestinians kat Bangsar Sports Complex, kitaorang lunch kat gulai kawah pantai dalam + solat kat rumah aku...lepas tu terus pergi Central Market nak tengok photography exhibition anjuran PhotoMalaysia ...

actually launch pukul 3...tapi berlamaan sangat kat bangsar dan makan, kitaorang sampai kat CM pukul 4 lebih kot...hehe...launching pun dah habis...menonong je masuk tempat pameran tu...sampai2 ke terus minum air limau yang diaorang sediakan...haha...oh Mr Pang sangat bijak bila berjaya solvekan problem air meleleh dari bekas air tu...sebabnya ais tersumbat dalam saluran air...haha...sungguh bijak...aku tak pernah terfikir pun...rasanya masalah ni selalu jugak aku jumpa..hehe...so kalau korang mengalami masalah macam ni...korang cuba la keluarkan ais yang tersumbat kat dalam saluran tu...hehe...

credit to slyde




lepas minum terus browse pameran...apa yang slyde bagitau aku, gambar2 yang dipamerkan kat situ semuanya adalah yang terpilih, yang dihantar oleh ahli photomalaysia...gambar2 ni bertemakan 'Our Vanishing Heritage' ....so memang heritage la kan...ada gambar budak mandi sungai, main batu seremban, main congkak macam2 la...

ted adnan


so apa lagi...korang pergi la tengok...tak rugi tauuu...



4 comments:

kui said...

wah wah wa.. dah mula mengganas ngan dslr.. best2

amoi said...

haha...belajar sikit2...mintak tunjuk ajar...hihi...

esempoi.com said...

serios best pegi pameran ni, aku pegi ari ahad..huhu

amoi said...

oo ko pon pegi jugak ek...best kan tgk gambar2 tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...