Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Wednesday, January 28, 2009

Farewell Party @ Alamanda

Sabtu 24 Jan 2009

lebih kurang pukul 9.15 a.m piz pick up aku kat rumah...lepas tu kitaorang join aini , radie, farah & nana breakfast kat tepi BHP kat area menara tm tu...makan punya makan...nak dekat pukul 10 a.m baru bertolak ke alamanda padahal janji kat alamanda pukul 10 a.m...hehe...terima kasih pada highway putrajaya tu...cepat je sampai kat sana...sebelum pegi alamanda kitaorang pick up pojan_orang_yang_dirai dulu kat rumah dia...

orang yang dirai

tiba kat alamanda pukul 10 lebih...ngam2 sampai sama dengan d & is...aini adik-beradik pergi carrefour shopping barang2 untuk masak steamboat kat cameron nanti...aku, pojan & piz pergi jumpa d & is...ingatkan dapat la jumpa ali & mariam..tapi diaorang tak bawak rupanya...nak dating berdua je...hehe...

sampai @ alamanda

bila semua dah tiba, upacara makan2 pun bermula...kitaorang pilih untuk makan di pizza hut...semua makan dengan lahapnya...aini bawak cheese cake yang sangat sedap (aku percaya ko buat aini! hehe) ...haii...bila la aku nak rajin masak ni ek...hoho...oh terima kasih pada orang_yang_dirai sebab belanja...nanti kitaorang sampai kat jitra...ko belanja lagi ek...hehe...

cheese cake...yummyyyyyyyy


ona & pojan


piz & aini


pojan & piz


me & pah

lepas makan sempat pegi usha mamat orlando...dapat la snap gambar dari tepi...boleh tahan hensem...hikhik...tapi mamat cameron lagi bestttttttt...haha...

mamat orlando dilihat dari tepi...hihi

lepas tu sesi main bowling pulak...disebabkan aku, aini, ona, farah & nana rushing nak gi cameron...so kitaorang jadi pemerhati je untuk game bowling tu sambil tunggu amy datang...so pemain hanya 4 orang je...d, is, pojan & piz...semua menunjukkan skill masing2...giler ah...boleh wakil malaysia ni...hehe...tapi nampak gayanya d mengungguli gelaran juara pada kali ni...hehe...

piz diam2 ubi berisi...dapat strike tu...hoho..


wakil malaysia sukan asia akan datang...hehe


fuhh...gaya 10 markah


is penuh skill

lebih kurang pukul 3 lebih permainan bowling pun tamat...dan amy pun sampai...kalau kitaorang main bowling pun sempat kan?huhu...takpe la...takde rezeki...so kitaorang pun bersalam-salaman dan perjalanan ke cameron highlands pun bermula...

to pojan...all the best!!! jangan lupa kitaorang ye!!!

5 comments:

NedLi Natalisz said...

aku x buat pun post pasal nie.. hahah.. bkn x sudi... tp$ xder gambar... aku x guna pun kamera aku tue.. huhuhu.. sbb segan ngan D80

amoi said...

ala jgn la segan...guna jek...janji ada gambar...hehe...

kuizikel said...

ahhahaha... silap tak buat gaya silang kaki time ko snap... lenkali inform la nak masuk blog.. mukakaka

//org dirai slamat tiba dah ke opis baru... meh dtg, of kos i blanje la, jgn risau :)

amoi said...

haha...tu la...lenkali tunjuk la skill yg ada...hehe...

//hoho..mari kita serbu jitraaaa...

ned said...

nanti kiter buat trip ke langkawi& lokasi2 menarik sekitar kedah & Perlis erk pojan.

ko tolong survey2 dulu erk (^^ii)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...