Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Tuesday, January 20, 2009

Photographing Quest @ Universiti Malaya


tadi jalan2 kat negaraku ...lepas tu terjumpa posting oleh bdfabregas pasal photography competition...menarik ni...boleh la aku mengasah bakat yang tak seberapa ni...hehe...nak ajak pojan , dia dah pindah lak time tu...huhu...

temanya adalah haunted...mula2 fikir susah jugak tema ni...memang menguji bakat betul la...nasib baik ada idea bernas dari sempai dan pojan...hoho tak sia2 korang belajar kat UM haha...banyak rupanya tempat haunted kat UM ni...hehehe...

kalau boleh edit best jugak kan...boleh buat macam haunted2 sket...cewahhh...macam la aku tere edit pun...hehe...kalau boleh edit, aku sub kat aini la...dia tere sket edit2 ni...hehe...boleh tak aini? kalau menang bahagi 2 la duit...trofi ko ambik...sijil aku ambik...ok?hehe...

tadi aku try call minah ajk tu...tak angkat pulak...ada kelas kot...so aku dah tinggalkan message kat blog dia ...bersemangat ni nak masuk...hehe...

hadiah tak seberapa pun...tapi rasa macam best pulak nak masuk...mana tau menang macam kak uda kan?hehe...go go caiyok!

5 comments:

pojan said...

eh sabtu ni bleh masuk lagi la kan? sempat tu sbb anto 15/2.. hahahahah...

aku ngan ko pakai dslr, aini masuk kategori dgcam... ok tak?

aini oh aini

bd fabregas said...

silakan masuk.. aku bkn x nak masuk tp aku kt kuantan, celah mana nk gi sana plak.. jadi promoter sudey..

athirah said...

sory... every entry must be original...xleh edit... juri2 adalah professional..dorg yg akan nilai... nti i email term n regulations

NedLi Natalisz said...

pojan..

smpt ker ha? lepas farewell party ko tue, aku ingat nak cau pg cameron laks (^^i)

amoi said...

pojan: dah boleh start reg since 19hb hari tu...so boleh la ko reg sabtu ni

bd fabregas: hoho...kuantan tanah tumpah darahku...hehe...

athirah: ok i got it..tq

nedli: haha..tak sempat la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...