Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Tuesday, June 23, 2009

Amoi Dah Ada Kedai Kasut Lah!!!


hehe...surpriseeeee!!!

pada 9hb Jun 2009 Kedai Kasut Saya dibuka secara rasmi...kat mana ye?bukan kat Pertama atau Semua House tapi kat internet jek...ye la sekarang kan zaman IT..eh 10 tahun lepas pun cakap zaman IT jugak kan?tak abis2 lagi zaman IT ek?hmm mungkin kita patut cakap zaman e-shopping...semua orang malas nak keluar shopping jadi shopping secara online jek...

ok amoi jual kasut apa?amoi jual kasut crocs...ori ke?jangan risau...bukan imitation tau...semua authentic dan murah2...kenapa murah?sebab product2 ni dapat direct dari kilang crocs kat china...allergic dengan perkataan china?ok sila cek kasut crocs kat kedai crocs kat malaysia...made in china juga...(^,^)v

ok sila la lawat http://kedaikasutsaya.blogspot.com/
...boleh buat pre-order...siapa cepat dia dapat dulu...(^,^)v

8 comments:

KNizam said...

wahhhhd dah bukak kedai ek. cool!

amoi said...

hehe...meh la beli...

kuizikel said...

tau la amoi.. nak beli produk china gak :P

mari beli mari beli mari beli....

amoi said...

hahaha...meh la beli :D

NedLi Natalisz said...

tgh tunggu jenis yg aku nak tue laa.. (^^i)

amoi said...

haha...tunggu ye...aku dah simpan list ko tu...hehe..

Wawa Shukor said...

ada warranty x? hehehe

amoi said...

money back guarantee...tapi kena pulang sama macam keadaan asal...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...