Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Monday, June 29, 2009

Transformers: Revenge of the Fallen

aku dapat tgk filem ni pada hari pertama...cayalah kepada diri aku...haha...ok amoi riak!

sebenarnya dah agak lambat book...hari isnin baru terhegeh2 nak book then baru realised sebenarnya diaorg dah jual tiket 10 hari sebelum tayangan...terima kasih kepada orang ramai yang tak book tiket kat Tropicana City Mall dan terima kasih juga kepada GSC e-payment yang boleh book dan pilih seat dan bayar terus...walaupun GSC TCM baru bukak...tapi penuh jugak dengan orang...tgk nih...penangan Transformers!!!




aku bukanlah peminat Transformers..kecik2 dulu tengok jugak la kartun ni tapi aku tak hafal pon nama2 autobot & decepticon tu...yang aku tau robot2 tu boleh bertukar jadi kenderaan dan leh bercantum jadi robot yang besar...hehe...

ok berbalik kepada filem Transformers ni...pada awal cerita agak boring sebab banyak sangat cerita pasal manusia sampai aku pening dan tak paham...haha...tapi cerita ni mula menarik bila Optimus Prime lawan2...fuhh best2...tapi sangat sedih masa Optimus Prime mati...huhu...macam manusia plak mati...masa Sam mati kejap pon sedih gak...huhu...pesal sedih2 jek cerita ni...tak la..aku tipu..tak sedih pon...silalah tengok..sangat best...abaikan permulaan cerita...hehe...

ok la...layan la trailer ni...








ni plak video clip Linkin Park - New Divide...OST Transformers Revenge of the Fallen







I remembered black skies, the lightning all around me
I remembered each flash as time began to blur
Like a startling sign that fate had finally found me
And your voice was all I heard that I get what I deserve

So give me reason to prove me wrong, to wash this memory clean
Let the floods cross the distance in your eyes
Give me reason to fill this hole, connect the space between
Let it be enough to reach the truth that lies across this new divide

There was nothing in sight but memories left abandoned
There was nowhere to hide, the ashes fell like snow
And the ground caved in between where we were standing
And your voice was all I heard that I get what I deserve

So give me reason to prove me wrong, to wash this memory clean
Let the floods cross the distance in your eyes across this new divide

In every loss, in every lie, in every truth that you'd deny
And each regret and each goodbye was a mistake too great to hide
And your voice was all I heard that I get what I deserve

So give me reason to prove me wrong, to wash this memory clean
Let the floods cross the distance in your eyes
Give me reason to fill this hole, connect the space between
Let it be enough to reach the truth that lies across this new divide
Across this new divide, across this new divide



Download New Divide.mp3 here

6 comments:

blur42nd said...

menyompat jek ko ek...kekekee

amoi said...

hehe...biasa la...movieholic...ahahaha..:P

NedLi Natalisz said...

erm... biler nak update blog nie.. sibuk susun kasut kat rak2 di kedai ke? (^^,)

amoi said...

aah bz susun kasut la...haha...dan malas juga :P

~tuah.rimbun~ said...

transformer mmg ada kelas... aku lah org yg paling cepat dan kuat ketawa dlm panggung kat mahkota prade.. huhuhu

amoi said...

aik ko ketawa tgk cerita ni?aku sedih ada la...hehhe...tapi ada gak part2 yg lawak..hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...