Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Wednesday, June 3, 2009

Deeyana & Zaiham - Akad Nikah

last weekend follow abg syakir shoot kat bukit mahkota...dengan bijaksana aku tak print address sebab email sudah tukar hosting...dan dengan bijaksana tak mintak address kat abg wan...menggagau2 mencari...nasib baik dapat s.o.s dari abg syakir...hehe...bijak2 ko amoi...lain kali buat lagi :P

ok la...layan la gambar yang tak seberapa ni..saya budak baru belajar...hehe...













12 comments:

Fariena said...

cantik la amoi pictures nie...so natural...

amoi said...

tq :) still belajar lagi ni...banyak lagi nak kena belajar...

kuizikel said...

fuh gambo cun2.. kaler lawa. compo pon aku suka.. cuma yg last tu, klu nampak tangan yg romantika pegang tu lagi la best...

kipidap my fren!

amoi said...

tq2...aah...aku pon baru perasan tadi...haha...silap la plak...bila review balik gambar byk jugak kesilapan...akan diperbaiki di masa akan datang...cewahh...buat post mortem sendiri...hehe...

blur42nd said...

xpe...
belajar2 & terus belajar...mcm belajar SAP jugak kn..hehehe

amoi said...

haha...tu la pasal...byk lagi nak kena menuntut ni...hehe...

zamrita said...

k kan moi kena menuntut kat gunung...n betapa kat sana..selama 1 tahun baru ko pandai tangkap gambo.....hahahahahahaha
nice pic...

amoi said...

haha...biarlah tak pandai amik gambo dari aku kena menuntut kat atas gunung tu...hehe..

Ferdy said...

congratulations Zaiham & Deeyana, moga berkekalan hingga akhir hayat..
anyway nice pics.. keep it up!

amoi said...

thanks :)

Nafis^_^ said...

sowi nk tny, pakai dlsr model ape?

amoi said...

pakai d80 + kit lens jek :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...