Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Tuesday, July 14, 2009

Kemalangan kat Tepi Federal Highway

tadi masa kat ofis, on the way nak gi surau tiba2 nampak ramai orang berkumpul tepi tingkap...dengar diaorg cakap ada eksiden...aku pon gi la menyebok sama menempel tepi tingkap...jalan arah ke mid veli jammed giler...laluan motor ditutup...dengar cerita laluan motor ni memang dari awal dah ditutup...then nampak orang ramai dok bertenggek tepi jalan...biasa la kan...orang Malaysia kan prihatin...err termasuk la orang yang bertenggek tepi tingkap ofis ni...haha...

dengar diaorang ni cakap bas eksiden....tapi rupa bas pun aku tak nampak...pelik jugak..tengok orang ramai bertenggek kat tepi laluan motor..motor kot eksiden...lama gak dok bertenggek kat tingkap sebab nak tau eksiden apa...bila orang ramai mula bersurai...baru nampak benda warna merah kat laluan motor...apa tu??hmm...ya Allah...bas terbabas sampai terjun laluan motor...giler ah...nau'zubillah...patut la 3,4 ambulans dok ulang alik...

sempat jugak la aku ambik gambar guna handphone yang tak berapa nak canggih ni...hehe...



sila tengok dalam bulatan merah


ok ni gambar dapat dari the star...



punya ralit dok tengok eksiden ni sampai aku lewat masuk meeting..haha...sori bos...

berita lanjut boleh baca kat the star

5 comments:

~tuah.rimbun~ said...

airbus yg original sbb betul2 terbang w/out wing.. hehe

NedLi Natalisz said...

huhuhu.. seriau (T_T)

Yun said...

ngeri..ngeri...

zamrita said...

hai amoi...lama dah aku tak bukak blog ko..ko ok???

amoi said...

tuah rimbun: haha..betul jugak ek...ni baru la betul2 airbus :P

nedli: tu la pasal..sib baik semua selamat...

yun: hoho..ko hati2...kalo driver bas yg ko naik tu bawak laju2...ko remind sket dia...hehe...

zamrita: aah..aku ok jek...eheheh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...