Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Tuesday, July 21, 2009

O.T

tengah mengaji tiba2 dapat call dari kak has...cam agak pelik tapi aku angkat jugak la...

"amoi, kat mana?"

"kat umah"

"tengah buat apa?"

"ngaji"

"ni bob suruh datang..banyak ABAP dump ni"

"haa...kena datang ke?"

"boleh datang tak?"

"kalau saya cakap takleh boleh ke?"

"haa...cakap dengan bob"

"hahaha...yela2 saya datang jap lagi"

"ok...datang naik apa?"

"naik lrt la"

"ok...nanti dah sampai lrt call akak...akak ambik"

..............


adeh...baru nak bersenang-lenang kat umah dah kena panggil pulak..ingatkan selamat la kan dari kena stay back...sekarang ni kitaorang tengah proses upgrade system dari ECC5 ke ECC6...ni adalah percubaan ke 2...hehe...percubaan pertama agak huru-hara...percubaan kedua nampak macam ok sikit...tapi banyak plak ABAP dump...hoho...

bila aku sampai ofis tadi kecoh sat...macam aku orang besar jek...haha...imported person...haiii...malang betul rumah dekat dengan ofis...bila2 diaorang leh panggil...ada gak kontra nya...tsk...

tengok lam list macam banyak jek...tapi aku betulkan 2 object jek....pukul 11 dah siap...pastu dok discuss pasal support package nya problem sampai pukul 11.45...pastu bos cakap boleh balik...aik...kejapnya?aku bayangkan kena stay sampai pagi esok...baru berangan nak cuti esok...haha...tapi rasa cam nak masuk lambat la esok...haha...aci tak?

nasib baik ada orang tolong hantar...pukul 12 dah sampai rumah...ingat malas nak on pc...tapi bak kata pojan, addicted...so on jugak la...hehe....ntah apa aku buat kat alam maya ni pon tatau la...

ok la sudah ngantuk...mau titon...zzzzzz

4 comments:

Mohd Yassin Ali said...

ko kije dgn TM ke?

kuizikel said...

amoi consultan TM woo..hehehe

kita salahkan kolej 10th ok tak sbb addicted ni..haha.. eh mic kecik ko dulu ada lagi tk? nak kalaoke cam best je guna tu :)

zamrita said...

amoi appy bsday ...tadi aku tengok multiply...pastu aku tengok konyer besday...ada up la...tapi aku tak taula tarikhnyer bila...kalau lewat ke cepat ke...??? aku mohon maaf ya...

amoi said...

tuah: vendor jek..

kui: haha...aku sokong kita salahkan kolej 10th...mmg kat situ la aku kenal internet...teringat chatting berganti2...ahahaha...mic?ada lagi..nak pinjam ke?hehe...

zamrita: oh tq2...tapi masih awal...takpe2...thanks...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...