Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Wednesday, August 5, 2009

It Was A Surprise

ok ni cerita basi..tapi nak cerita jugak...haha...:P

2 minggu lepas si pojan dan aini beria2 ajak aku lepak makan2 hari sabtu malam ahad & karaoke hari ahad...aku cakap sabtu aku shoot, ahad aku nak keluar...diaorg JACK2 aku then aku pon setuju la join diaorg..memandangkan pojan dok jauh dan dah lama jugak tak berhongga2 bak kata aini...hehe...

hari sabtu (25/07) lepas maghrib aku & aini terus bergerak ke tol kajang...tunggu ona & pojan...then kitaorang terus gerak ke bagan lalang...try call restoran tapi tak angkat...ingatkan nak order siap2 so tade la lama menunggu nanti...aku bajet sure ramai orang sebab orang baru lepas gaji...

sampai kat bagan lalang lebih kurang pukul 10 kot...orang still ramai...tapi nasib baik mknan boleh siap macam biasa...kalo tak 1 1/2 jam nak kena tunggu...huhu...juadah malam tu otak2, kerang bakar, sotong goreng tepung, ketam masak cili, pepahat masak cili, tomyam udang & kailan ikan masin..nyam2 sedap wooo...tapi ikan siakap 3 rasa yang kitaorang order sampai lepas kitaorang abis makan..so terpaksa la tapau bawak balik...huhu..

abis makan lebih kurang pukul 11 lebih...mata semua dah kuyu jek...nasib baik ona selaku driver dah tido seharian...haha...pukul 12malam pon menjelma...tapi diaorang tak wish aku? (ceh perasan orang nak ingat bday ko!!) takpe2...tido2...12.15pm dapat call...tapi sebab line tak bape clear tak dapat cakap byk...lepas tu aku tido sampai la rumah ona...sorry la aini tak dapat teman ko drive...giler ngantuk...hehe...

pagi ahad semua orang pon buat bodo jek...aku siap pk diaorg tak letak reminder lam henfon ke?haha...perasan ar ko amoi orang nak ingat bday ko :P takpe2...tak kisah pon (nada2 menyedapkan hati :P)...tgh makan slyde, rosmaini & ziha sms wish aku...ingat jugak diaorang...tq3x....

pukul 1ptg baru keluar rumah gi karaoke kat redbox sogo...aku mula2 plan nak balik awal...ingat nak kuar dari karaoke awal la kan...tapi bila sampai sana cam tak jadi plak...haha...aini ajak p amik jajan kat luar...masa keluar tu aku nampak sorang waiter tengah nyalakan lilin kek...tapi tak rasa apa2...masa masuk bilik tu ona tengah nyanyi...si radhie tengah dok pilih2 lagu...tiba2 skrin biru...semua orang salahkan radhie yang tengah dok pilih2 lagu...tiba2 kat skrin kuar gambar kartun & lagu happy birthday...then waiter yang aku nampak nyalakan lilin tadi bawak masuk kek....huwaaaa...diaorg buat surprise...terharu giler...aku sebenarnya nak menangis tapi aku tahan...control macho beb...hehe...so terpaksa la buat aksi pegang pipi ahahahaha :P

serius la...diaorang memang pandai berlakon...aku tak terhidu langsung surprise diaorang ni...isk...terharu beb...sayang la korang...eh hadiah birthday tade ek?ehhehehehe....

gambar2 boleh tengok di blog pojan ye!

6 comments:

kuizikel said...

hahaha.. sebenarnya mamat yang bawak kek tu include dlm pakej kek birthday... nape ko tak bawak balik skali... muakkakakakakka

amoi said...

kot ye pon masuk lam pakej...bagi la yang kiut sket...baru la semangat nak bawak balik..ahahahaha :P

Pembenci Honda said...

nape aku tak ingat pun rupa mamat yang bawak kek tuh.... kuikuikui

~nampak sangat tak kiut~
hahaha

NedLi Natalisz said...

yg kiyut aku dan radie dah culik dulu... miahahaha

amoi said...

ona...haha...mmg tak kiut...kalo dia tau ni mesti kecik ati..ahahaha....

aini...korang memang..saja je...:P

trailsshoppers said...

Price Lists DKSH Warehouse Sales and Carnival
http://trailsshoppers.blogspot.com/2009/08/price-lists-dksh-warehouse-sales-and.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...