Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Friday, August 14, 2009

Saya Half Day Hari Ni

Tu pon nak bagitau ke?Hehe..

Saja..Tengah boring ni dok rumah. Sangap ada, lapar pun ada. Tu la tadi tak nak ikut diaorang makan..kan dah lapar..huhu. Apa aku nak makan ni??? isk...

Aku tengah tunggu parents aku datang ambik ni. Tido umah kakak aku kat puchong. Malam ni sepupu aku, Nina nikah. So malam ni bleh jadi photog tak rasmi..hehe. Tapi den sogan...tak pernah ambik gambar depan sedara-mara. Malu la i..huhu...Tapi orang pesan kalau nak jadi photog takleh malu2, segan2. Buat bodo jek. Ye la..nanti aku praktikkan. Tapi aku risau nanti sedara mara cakap kurang ajar sebab menyebok masa orang akad nikah. Ye la aku kan perempuan, patut dok diam2 tepi pengantin ke, tolong kipas pengantin ke, apa ke...

Sebenarnya aku malas nak gi kenduri sedara mara ni..haha..teruk tak? Bukan pe, nanti ada la banyak soalan yang malas aku dengar dan jawab. Haihh..kalau kat kuantan memang confirm aku tak balik...hehe...nasib baik kat sini, so nak taknak kena la pergi kan? Huhuhu..harap2 tade orang tanya (ye la tu..jangan harap)...baiklah amoi...kuatkan semangat...sapa2 nak mintak borang sila beratur...ekekekke...go go caiyok!!!

7 comments:

kuizikel said...

eh ni borang apa yg bleh dimintak ni.. kompius ;)

NedLi Natalisz said...

ha'ah.. borng aper nie? ('_~?)
(buat2 kompius..)

amoi said...

ala korang...borang tu la...ahahaha...

maryam said...

sy pun melalui situasi yg sama kalau pergi kenduri sedara mara. diorg tak paham bf sy si Daniel Craig tu tgh sibuk mengumpul harta kat hollywood sblum masuk meminang.. ekekekek.

amoi said...

hahahha...kan?kan?boring betul...

Yun said...

hahaha
same kes cam aku..aku prefer g kenduri kengkawan..dr kenduri sedare mare...terok kan kite?

xterok sgt sbb kite mengelakkan diri dr membuat dosa yg xsepatutnya..[ko paham kan?] hehehe

sum more...aku mmg xreti nk beraksi depan sedare ok!hahahaha mane penah aku menembak tym sedare aku kawen...paling2 pon aku menembak air di dapor dengan pinggan mangkuk..kwang kwang

amoi said...

ye betul..kenduri kawan2 tade pressure..kalo kenduri sedara mara byk betul pressure...hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...