Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Thursday, January 22, 2009

FRIM Photo Contest 2009


dapat tau pasal contest ni dari pojan ...haiii...banyak la pulak pertandingan saat2 ko nak pindah ni ek pojan...hehe...aku pun tak sempat nak mengasah bakat lagi ni ha..haha...

setau aku FRIM buat contest ni every year...dan objektif contest ni adalah untuk memberi kesedaran tentang alam sekitar dan menghargai hutan (aku translate sebijik2 ok!haha) dan secara tak langsung dapat memperkenalkan FRIM...so gambar2 yang nak diambik kena lah gambar dalam kawasan FRIM...temanya adalah “The Enchanting World of FRIM, Through The Lense”...fuhhh...macam susah jugak ni...

tarikh akhir untuk penghantaran adalah pada 28 Februari 2009 sebelum pukul 5 petang...kalau korang datang lepas 5 petang sah2 pejabat dah tutup ok! haha...

hadiah2 untuk setiap kategori adalah (kasi korang membara sikit..haha)

Open Category:
First prize: RM 2,000
Second prize: RM 1,500
Third prize: RM1,000
10 Consolation Prizes: RM300 each

Student Category:
First prize: RM 1,000
Second prize: RM 750
Third prize: RM 500
10 Consolation Prizes: RM150 each

nak tau lebih lanjut pasal pertandingan ni klik kat sini ....

borang download kat sini ye!

good luck!


8 comments:

pojan said...

tu la sapal, time2 ni lak ada contest byk... hahaha.. ko gi a masuk, aku masuk yg area utara nanti ah :)

amoi said...

haha...aku kalo ada geng masuk la kot...kalo tak..malas la...hehe..

slyde said...

bagus gak g frim nieh, bley start training utk project bln tujoh ehemm

amoi said...

haha...jom slyde jom...

NedLi Natalisz said...

moi.. pinjam kamera.. hahaha.. kalo menang first prize, bleh aa aku sambar D60 2nd hand se (^^,)

amoi said...

haha...bleh...kena photoshoot sesama la...hehe...

NedLi Natalisz said...

sabtu ahad nie aku turun KL, antar nana dan farah balik kedah... nanti aku bawak hard disk dtg umah ko yer.. nak amik gambar yg cameron tue...

kalo korg rajin. kiter gi aa frim pepagi ahad tue.. nak?

amoi said...

wooo ok gak tu....kita photoshoot kat frim...weee heee...hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...