Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Friday, January 9, 2009

Sakit hati

wifi macam hampeh...sakit hati ok!!!
aku rasa aku macam berada di zaman 10 tahun dulu...connect internet guna dial up modem 54kbps tu...tapi aku rasa guna dial up tu lagi ok dari yang aku alami malam ni...tadi baru je connect..tak sampai 5 minit disconnected pulak...signal hilang...tup2 boleh pulak...lepas tu tak boleh pulak..pastu limited or no connectivity pulak....

wehh...apa ni???aku bayar ok...
kalau ada customer careline memang aku dah call dah report pasal ni...fuhhh...hangin je aku...dari 9.30pm sampai 11.00pm tak berjaya jugak connect dengan konsisten...fuhh..fuhh..sabar amoi...sabar tu separuh dari iman...

ni yg rasa nak subscribe celcom broadband ni...hahaha...
err..ke streamyx ek???
mana lagi best???
maxis memang aku reject awal2...
ke wimax??haha...
ada sapa2 pakai wimax kat kl?

8 comments:

NY Farming (Nory & Yassin) said...

wimax tu apa???

amoi said...

P1 wimax...broadband baru..tgk sini http://www.p1.com.my/
tapi tak semua tpt diaorg cover lagi...

kuizikel said...

go 4 celcom broadbanddddddddddddddddd.. makin tunggu makin boring hidup ko nanti.. muakakka.. percayalah kata2 ku..hidup ko akan bseri2 smpai takleh tdo .. ala2 kat Uni dulu... hehehe

amoi said...

haha...tu la..hati lebih kepada celcom dah ni...hehe...
weh...abg ko dah beli lom usb modem tu?kalo lom nak tumpang daaa..

Jebatz said...

maxis memang kong kalau tempat tinggi..
kalau atas tanah (land level) cantikk jek connection dia, kat sg siput pun laju gila

amoi said...

tu la pasal...masa aku subscribe tu org tu tak bgtau pon...hampeh...sekejap je dpt connection kat umah aku...pastu terus tak dpt...sib baik dapat refund..

kui said...

aik kata nak beli ngan mamat loyat tu..hohoh

amoi said...

aah mmg pon...msg kat atas tu aku tulis sblm aku jumpa mamat loyat tu...hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...