Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Friday, January 9, 2009

Happy Birthday AINI !!!!

Happy Birthday Aini...sorry lambat wish ko kat lam blog aku ni...hari ni aku bz training...nasib baik ada reminder kat handphone pagi tadi...hehe

wishing you a very happy birthday...have a good health...a good life...be a good daughter, grandaughter, sister, aunt, niece and friend...be an excellent student(if dapat sambung master..aku doakan..aminn)...and last but not least...find a great man who love you very very very much and stay at by your side (part ni doakan aku jugak...heheh..)

so AINI this is for youuuuu...

4 comments:

nedli said...

oit.. ko biar benar.. siap post kat blog tue... aku terharu tp jgn aa camnie ila.. kang ramai org benci aku sbb kelebihan yg ko kasik kat aku nieh (^^ii)

thanx... Sgt terharu

~ semoga aper yg kita impikan menjadi kenyataan~ Amin..

amoi said...

aminnnnnnnnn...

haha...saja je kasi ko terharu...hehe...

trailsshoppers said...

Hi :)
bloghopping here

may u have prosperous 2009 year!
status update:
RSH Group Fashion Warehouse Sale : 16-18 January 2009
http://trailsshoppers.blogspot.com/2009/01/rsh-group-fashion-warehouse-sale-16-18.html

amoi said...

hi...thanx for drop by...
thanx for the wish...but actually i'm not celebrate CNY ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...