Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Wednesday, January 21, 2009

Yahooo..Able to Open Nuffnang using Celcom Broadband!!!

petang tadi tiba2 aku terpanggil untuk report masalah pengguna celcom broadband seperti aku yang tak boleh bukak nuffnang site...bukan setakat tu je...blog/site yang ada ad dari nuffnang pun tak boleh bukak termasuklah blog aku sendiri...blog aku ok! blog aku sendiri kena bypass proxy...apa kes???tapi yang peliknya kelmarin dah hari2 sebelumnya boleh la pulak bukak blog aku dan orang lain...semalam tak boleh...tu yang terus rasa terpanggil nak report kat nuffnang...hehe...

actually aku suspect ni problem celcom...tapi aku belum terpanggil untuk report kat celcom hehe...petang tadi pada jam 2.34 p.m aku pun report la kat nuffnang yang berbunyi begini...


Hi,

Can you check why all Celcom Broadband users unable to open Nuffnang site and blog/website that displaying nuffnang advertisement? As far as I know, Celcom Broadband users are sharing same IP. Should it be a problem? Does nuffnang blocked this IP?

Your feedback is highly appreciated. Thanks
.


dan dengan sepantas kilat staff nuffnang reply report aku pada pukul 2.41 p.m...cepat kan?kan?kan?haha...oh reply dia berbunyi begini...


Hi there,

We are aware of this problem and we are looking into it now. We apologize sincerely for any inconvenience caused, and will inform you if we manage to fix the problem.

Once again, I apologize for whatever inconvenience caused!

Thank you and have a great day ahead.

From,
Mellissa Lee
Nuffnang Sdn. Bhd.
http://www.nuffnang.com


oh cepat giler dia reply...ni yang buat aku sayang kat nuffnang ni...hehe..macam ni la bagus buat kerja...dan yang paling bagus...malam ni aku try bukak blog aku...dah bolehhhhhhhhh...yahooooooooo...website nuffnang pun dah boleh...yahooooooooo...sungguh pantas la diaorang solve problem...hehe...i lap u...

tapi website kak uda still tak boleh masuk guna celcom...hmmm...nak kena report kat celcom ke ha?

6 comments:

Adry said...

Salam ziarah...

owh... nuffnang memang ada good reputation... hehehe... cuma kengkadang bab cek tu ada problem skit... huhu...

anyway... nice blog...

amoi said...

oh dah pernah dapat cek ek?aku lom ada rezeki lagi...hehe...
ada prob ke?so far yang dengar advertlets je ada prob..huhu...

kui said...

wohoho...aku pon siap awal2 masuk terus pakai proxy..pastu test2 eh bleh plak, tgk ko nyer updet..sah ok..

hahaha..hebat la ko.. mmg tere bab ADU mengADU. bagus2...aku dah lama x mngadu...kakakakkka

ish apa aku melalut ni...

amoi said...

hhahaha...ko la ajar aku adu mengadu ni...

NedLi Natalisz said...

wah... terkezut kejap aku biler tgk nama yg first tue (^^i)

amoi said...

haha...aku pon terkejut gak mula2...rupanya salah org :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...