Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Wednesday, February 4, 2009

Jom Pergi Aquazone Fish Therapy Centre!!!


aku baru dapat tau Aquazone Fish Therapy Centre ni baru bukak kat KLCC Aquaria...macam best je kan? lepas penat jalan-jalan tengok ikan dalam aquaria boleh la pergi fish therapy pulak kan...kasi hilang lenguh2 kaki tu & hilang kulit mati kat kaki korang tu...hehe...

AQUAZONE FISH THERAPY CENTRE ~ Opening Promo
Come and discover the latest KL city attraction, the AQUAZONE Fish Therapy Centre where every visitor will experience a fun and enjoyable time soaking their feet and having them nibbled by the famous Garra rufa. AQUAZONE Fish Therapy Centre is especially brought to you by Aquaria KLCC. Only RM20 for a 30 minute session.

ada opening promo sekarang ni...30 minit rm20 jek...murah tu...tapi ada terms & conditions la pulak...tak tau la apa terms & conditions nya...
kalau kat kenko 30 minit rm38...so memang murah la harga promo ni...kalau harga biasa tak tau la pulak berapa...pergi sana baru tau la kot...hehe...macam nak pergi jugak la nanti...jom!

4 comments:

kui said...

aku takut aku mnggelupur kegelian a..haha

amoi said...

haha...mula2 mmg geli...lama2 ok...ko buat cam ona la...letak kaki kat atas tanah/lantai...tade la ikan tu nak gigit tapak kaki ko...hehe...

NedLi Natalisz said...

err.. RM20 untuk 30 minit? kat frim hari tue.. RM2 untk 20 minit kan?... aku luper sbb korng yg pg bayar (^^i)

amoi said...

haha...ye la...mmg la kat frim tu murah giler...tapi tpt limited :P

aku pon tatau bape ringgit ona bayar...sumbangan ikhlas...hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...