Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Sunday, February 22, 2009

Final MyStarz LG Musim ke-2

lepas tgk final MyStarz LG musim ke-2 kat tv3....apa?aku tengok MyStarz LG?haha...dah housemate aku tengok...aku pun layan je la kan...tapi selalu memang tak layan pun sebab aku rasa peserta2 MyStarz LG ni tak berkualiti sejak dari musim pertama lagi...tapi malam ni macam nak tengok pulak...hehe...

ada 4 orang finalist terdiri daripada Wana, Hairi, Nashrin & Cassie...diaorang kena nyanyi 2 lagu solo dan 1 lagu duet dengan artis jemputan pilihan diaorang sendiri...Wana duet dengan Jamal Abdillah, Hairi duet dengan Fiq, Nashrin duet dengan Misha Omar & Cassie duet dengan Siti Sarah...

aku tengok persembahan Wana je yang mantap...Nashrin boleh tahan...Hairi masa duet dengan Fiq ok tapi bila nyanyi solo out...Cassie awal2 lagi dah out...so aku memang dapat agak Wana sure menang walau pada mulanya aku ingat Hairi yang menang...

so seperti yang aku duga Wana menang...dapat hadiah rm100,000 rasanya...naib juara Nashrin...diaorang ni memang ramai penyokong...lagipun persembahan diaorang boleh tahan mantap...

Wana


Nashrin


Faizal Tahir & Rossa jadi artis jemputan...persembahan diaorang biasa la...mantap...hehe...Faizal Tahir dah potong rambut la pulak...lepas tu ada misai...tengok kat tv rumah aku yang tak berapa nak jelas ni nampak macam serabut la pulak mamat tu..huhu...penat jaga malam kot, buat susu & tukar lampin anak...ehehehe...

overall bagi aku rancangan ni perlu dimantapkan lagi...pemilihan peserta kena betul2...jangan sambil lewa jek...dah 2 musim aku tengok peserta2 memang cam hampeh jek...baik aku tengok OIAM lagi mantap peserta2nya...

to Wana, good luck for your future undertaking..jadilah artis yang membanggakan rakyat malaysia...adios...

4 comments:

kuizikel said...

oo inila FT ngan rossa..kat utube ada tak? tempek sini sket.. mls nak cari :D

aku tk lyn tv mlm2 kecuali anak betong..muakakka

amoi said...

tak cari lagi...nnti kalo rajin aku cari...

wahh...aku tau mlm2 ko buat apa...muahahah...

NedLi Natalisz said...

x baper kiyut dah FT sbb potong rambut dan bermisai... hahah mcm org tak terurus jer. Wife dier dah bersalin ker?

amoi said...

aah...tak kiut kan?
aah wife dia dah bersalin...tu yg serabut kot...jaga anak mlm...hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...