Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Thursday, February 19, 2009

Bunkface - Situasi

takde idea nak tulih blog...layan lagu ni dulu la...layannnnnnnn



Diskriminasi menjatuhkan aku
Reputasi kini menjadi bisu
dan aku , ku layu
disitu

Mengharapkan sesuatu yang baru
itulah impian aku

C/O
Dan bila kau menghilang
Musnah la, musnah impian
tuk menggapai bintang
terangi hidup ku
Ku mahu kau tahu
engkaulah, destinasiku
dalam ingatanku .. oh oh oh…

Kerana diri ini tak daya lagi
menempuh hidup yang ku temui
dan aku , ku tunggu .. oh oh oh
disitu

Mengharapkan sesuatu yang baru
itulah impian aku

C/O dan C/O lagi… =)


download sini

4 comments:

blur42nd said...

wahh...lagu nih..aku mmg suka amat..
"dan bila kau menghilang...musnah lah..musnah impia tuk menggapai bintang" tp aku suke ngan muzik dia "punk alternative" tu kn..sbb jiwa muda baser lah kn

amoi said...

aah best lagu ni...sbb muzik alternatif...

muda...ye jiwa muda...hehe...;)

bd fabregas said...

mmg layan la lagu ni.. sejak lagu ni lom popular kt radio lg aku dh bg link download.. x sangka lak terus popular..

amoi said...

oo ye ke?tau pon sbb kuar kat tv3..hehe...ketinggalan betul kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...