Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Tuesday, February 3, 2009

Jetstar Flying to Singapore Sale!!!


korang pernah dengar ke jetstar ? korang jangan ingat flight murah hanya airasia & fireflyz je tau...hehe...aku tak sure murah atau tak sale ni...aku tak compare lagi harga dengan airasia...dari KL one way rm145 campur surcharge, fees & taxes...murah ke ek?

bila nak gi singapore ni aini ? huhuhuh...

"ooo uniknya uniknya uniknya singapura" lalalalalala...

13 comments:

kuizikel said...

wei brg spore mahal a.. gi a sirap bandung... :)

amoi said...

oh kitaorang nak gi singapore bkn untuk shopping tapi nak jalan2...kan aini kan?haha..

//nasib baik aku ckp kat aini aku tanak shopping gi singapore..kalo tak dia nak tinggal aku...haha...

kui said...

oh jalan2... nak ikut.. passport aku idup lagi ni wei.. baru guna skli.. rugi2...

bleh cari pakwe ***** kat spore kan? hahahahha (utk ko n aini otey)

ned said...

hahahha.... aku x suker travel ngan shoppers nanti masa habis dekat mall jerk... baik xyah melancong (^^i)

erm.. nanti aku tgk2 dan plan trip ke Singapore.. naik bas/keta jerlah erk?

amoi said...

kui: ah jom2...tapi tatau la bila nak pegi...tunggu PM oranize...hehe...ohoho...itu pakwe...leh la kita kontek2 dia bila sampai kat sana nnti...hehe...

ned: haha...yela2...aku tak shopping :P ok gak naik bas/keta...naik ketapi pon ok kot...

NedLi Natalisz said...

erm..
naik ketapi erk? mcm best..
lebih mencabar (^^,)


camnielah..
transportation ko urus..
accommodation ona urus..
travel_trip_plan, aku urus..

amacam?ok?

amoi said...

kan kan?cam best je kan?hehe...

hoho...ok2...nnti aku survey transport :D

kuizikel said...

wei jadikan ini kenyataan plssssss

amoi said...

wahh..smgt ko ek nak gi singapore...lebih dari aku ni...haha..depends pada PM la...aku pon harap jd kenyataan...bln 4 @ 5 ok kot aini ek?

slyde said...

ape kate ikot sy g nxt week? lg bes ahakz naik flight la sonang, lg murah :D x pun naik ketapi senandung mlm, smpi sane pg hikhik

kak ned, nmpk gayanya kite ade satu persamaan, x suke holiday utk shopping :D

amoi said...

aah naik flight cepat je smp kan?hehe..tapi kitaorang plan nak tido kat jb sbb kat singapore mahal...

haha..akak dah ckp kat kak ned hari tu..korang sama..hehe..

kui said...

aku tau 1 hotel kat JB tu, tak mahal sgt la. tapi bkn 5 bintang a. so klu pakai kad aku, leh dpt diskaun sket...siap bleh cilok wireless org coz tinggi...apa ek nama dia, grand continental kot.

yg 5 bintang pan pacific tu mahal, dahla klu 2 orang dia caj xtra...pastu internet bayar...

eh tapi aku suka shopping gak.. kakakak.. sbb mak aku marah klu beli brg murah2 ni (dialog kaver).. hehehehe..

amoi said...

haha...kalo camtu terpaksa la bawak ko...haha...
ah shopping best kan?haha...kat sana barang2 IT murah la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...