Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Wednesday, April 29, 2009

Youthopia @ Tropicana City Mall


hari tu dok surfing2 & bloghop, terjumpa la plak blog chics closet ni...yang buat aku tertarik kat blog ni sebab diaorang organize bazaar untuk usahawan muda yang dipanggil Youthopia...bazaar ni kat Tropicana City Mall dan hanya akan ada setiap weekend pertama dan terakhir setiap bulan...fees untuk 1 weekend = 2 hari = rm60...murah kan?

apa?tatau Tropicana City Mall kat mana?tatau macam mana nak pergi situ?hahaha...aku pun baru tau masa gi jumpa Lucas dengan Slyde hari tu...hehe...boleh tengok kat sini ye ...sila study map tu dengan betul..kalau still tatau jugak sila tanya Slyde macam mana mau pergi situ..ehehehe...

aku sebenarnya suka jual2 macam ni...teringin jugak nak bukak booth...tapi tatau nak jual apa, nak cari barang kat mana etc...isk...korang ada idea ke ek?or kalau korang teringin nak ajak aku jadi share partner aku no problem...hehe...syok kan bila tengok barang kita dijual...tapi kalau tak laku tu memang tak syok la...ehehehe...

so sapa2 berminat nak join Youthopia ni silalah email owner blog itu cepat2...oh cerita pasal Youthopia ni pun ada dalam The Star...boleh baca kat sini ye ...

20 comments:

blur42nd said...

owh best nih..kene pg nih..jln2 cuci mate kat tropicana plak...

amoi said...

yup...asyik pergi mid veli je...boring..ahahaha...

slyde said...

erks? sy tatau cemane nk g sane :p~

amoi said...

oo slyde..tak baik tipu woo...ahahaha :P

blur42nd said...

2la naik muntah tgk mid valley tu kan...

amoi said...

haha tu la pasal..

kuizikel said...

amoi, jual patrick busuk ko tu leh? :D

hmm bisnes kasut la.. kata nak jual buaya

amoi said...

haha...patrick bkn untuk dijual :P

kalo aku jual kang kena tangkap plak sbb jual buaya merata2..ehehehe...

zamrita said...

EH...CAM NE EK AKU NAK ADD KO...

zamrita said...

salam...dah balik ker..dari royel belum..jangan lupa muat naik sekali ekk..gambar...

amoi said...

ko nak add pe?tak paham...

oh aku dah balik...pg tadi sampai..tido tak hengat donia...hehe...nnti aku upload gambar...

zamrita said...

arrrah..ya...nak add ko..cam neeeee...
best tak g sana???

amoi said...

aku tak paham la ko nak add apa...add kat ym ke..add umah ke apa ni?leh explain tak?

royal belum?besttttt :D

zamrita said...

nak add ko nyer blog la..hahaha..masih mamai lagi ke apa ko ne...
mana gambo nyer..g royel...belum..ada jumpa bunga refelsia tak??
tuk pengetahuan ko blog ( umah ) au dah siap...heheheheheh

amoi said...

haha...ckp biar terang...aku mmg blur sikit...hhehe...nak add cam kat blog aku ni ke?ko add widget feed...pastu letak url blog aku okey ;)

Jebatz said...

jual gewang lah
heheh

amoi said...

haha...ok jugak tu :p

amoi said...
This comment has been removed by the author.
~tuah.rimbun~ said...

lama tak tulis...
busy ke?

amoi said...

bz n tade idea...hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...