Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Thursday, May 7, 2009

Travel Mood & Study Mode

Gosh. Sepatutnya kena study nih. Dah pukul 10.29 malam. Tu yang aku malas nak on laptop ni. Bukannya aku study tapi dok sibuk surfing2. Cis. Semalam berjaya jugak study sikit. Tapi..alamak! Susahnya soalan. Huhu. Dah takde masa nak study ni. Isk. Insaflah amoi. Ok lepas ni aku off laptop. Janji.

Malam ni plan nak update pasal trip Royal Belum tapi gambar tak dapat lagi. Sangat tension bila Eee bagitau digicam tertinggal kat rumah Man. Tension ok sebab aku dah banyak kali pesan! Tadi turun pun muka takde mood. Hilang mood. Sangat excited nak update blog tapi gambar takde. Minggu depan baru dapat gambar. Huhu. Seperti biasa blog aku penuh dengan cerita basi. Haha. So kena teruskanlah tradisi. Hehe..

Oklah mau study. Doakanlah aku pass exam ni ye..boleh aku cari kerja lain. Haha. Nite!

9 comments:

kuizikel said...

gud luck@@@@@

slyde said...

ada hikmah tu die tertinggal digicam, klu x sure bz dok belek gmbr satu persatu sampai tak mau, pastu busy karang mengarang ayat utk blog plak, pastu x smpt study hikhik

gambatte!!!

~tuah.rimbun~ said...

study amik master ke?

blur42nd said...

babe,

gut luck...

hahaha alah gamba tu xkire lah basi ke idak kan..study tu kalo basi..nganga lah dlm dewan exam..hehehe

Anonymous said...

study utk ape eh amoi? study utk pengesahan jawatan ke atau master?

kak bis

NedLi Natalisz said...

wawawah....
study.. study...
jgn x study (^_^)

amoi said...

kuizikel: tq tq :)

slyde: oh ye betul...so skrg dah terasa ok :D

tuah rimbun: nope..amik cert jek...

blur42nd: betul jugak kan...tamo nganga nnti...huhu..

kak bis: exam cert jek

nedli: yup...kena bawak bahan bacaan ke redang nampak gayanya...hehe...

zamrita said...

salam...
moi..ko sambung study????
buat master ker?????

amoi said...

nope...aku amik cert jek...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...