Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Saturday, May 9, 2009

I am a Shopaholic

Semalam Eee tolong ambikkan parcel aku kat pejabat pos serahan lorong maarof...awal giler pejabat pos tu tutup...belum pukul 5 dah tutup...isk awal giler...nasib baik ada lagi pekerja kat dalam & dia curi2 mintak tolong kat pekerja tu...ada ke bos dia marah pekerja dia bagi orang masuk...ala bukan nyusahkan bos dia pun kan...lagipun sorang je...bukan ramai...alahaiii...

parcel ni patutnya aku dapat last week lagi...tapi hari tu pergi Royal Belum...pastu peti surat tak muat lak nak masukkan parcel ni...tak pasal2 kena amik kat pejabat pos...tu la gatal tak nak bagi alamat ofis lagi...hoho...padan muka aku...eh padan muka Eee la sebab dia kena ambikkan...agagaggaga...

nampak parcel kat bawah ni?apakah dia?jeng jeng jeng...



.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Can you keep a secret????

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

aku beli buku wehhh...lagiiiiii...Shopaholic Takes Manhattan & Can You Keep A Secret...thehehehe...



apasal aku jadi book shopaholic lak ni?ahahahha...takpe2...membaca amalan mulia...cewahhhh...walaupun tengah sengkek aku tetap beli buku ni sebab aku takot nanti ada orang lain beli dulu...haha...

nak tau aku beli kat ne? aku beli kat http://www.mudah.my/ ....hari tu tengah2 boring buat kerja aku pun saja la browse2 barang kat situ...sekali tu ternampak lak buku ni....apalagas terus aku email advertiser tu...cepat je reply email aku...she's very nice person...dia jual buku ni untuk charity...banyak lagi buku2 yang dia jual kat situ...kalau korang nak tengok just search je 'Hartina'...

oh harga kedua2 buku ni = rm33 termasuk pos...murah kan?hehhe...gembiranya aku...buku Shopaholic Takes Manhattan tu agak used sikit...bila aku bukak bungkusan tu dia selitkan resit, notes & rm1...dia pulangkan aku lagi rm1 sebab dia cakap buku tu used sangat...oh tq hartina...:X :X



oh silalah beli buku dia (promote2)...membeli & membaca sambil menderma...hehe...

6 comments:

kuizikel said...

wah wah wah... pinjam.. hahaha.. ayat standard :)

Syera said...

tahniah kerana membeli sambil menderma..chewah..

Sy dah baca smua buku Shopaholic series tu.. tp skrg rasa mcm nk beli smuanya utk wat koleksi smpai ke anak cucu.. hehe..

slyde said...

pinjam!!

tp pas exam sok la hehe :D

~tuah.rimbun~ said...

study2!.....
exam dah lepAs habis ke???
hehehhe

Chipsmunk said...

ingat beli buku untuk haku tadi .. muehehehe

amoi said...

kuizikel: boleh2..tunggu aku abis baca dulu...ehehe...

syera: yup..akak baru nak start baca buku ni and nak buat collection..hehe..

slyde: no prob :)

tuah rimbun: exam dah abis :D

chipsmunk: haha...mestilah buku untuk aku...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...