Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Sunday, April 26, 2009

Nine OIAM Sudah Terkeluar Dari OIAM...Huhu

oh aku sangat sedih bila Nine terkeluar jumaat lepas...huhu...tapi sebenarnya aku akui dia memang patut terkeluar...isk...persembahan dia tak sehebat Tomok, Esther & Aweera...tapi dia ada style tersendiri...i likeeeee...harap2 lepas ni dia release album solo dia la kan...

kat bawah ni video dia nyanyi lagu karma lepas diumumkan dia terkeluar (video kualiti tak berapa elok) ...oh sangat sedih masa dia nyanyi...ada makcik tu siap kesat air mata...aku tengok si Nine pon macam mengesat air mata jek...takpe2...tak menang tak semestinya tak berjaya kan?tengok si Faizal Tahir tu...walaupun tak menang tapi dia lagi menyerlah dari Suki...



kat bawah ni pulak masa audition...oh comelnyaaa (^.^!)

6 comments:

~tuah.rimbun~ said...

tak berapa faham lah..
cerita details sikit..

amoi said...

mesti tak tgk OIAM ni...hehe...Nine terkeluar Jumaat lepas..so tak dpt la masuk final..huhu...

dropmental said...

aku lagi sedih waktu amelia terkeluar.. huk huk

amoi said...

ooo..ko minat amelia ek...tapi masa dia terkeluar tu dia memang terkejut giler kan...

NedLi Natalisz said...

laa dah terkeluar ker? baru nak minat .. haha

amoi said...

ahahaha...takpe2...kurang sikit saingan aku...ahaahhaa..:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...