Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Monday, April 20, 2009

Photoshoot @ Putrajaya

seperti biasa kejadian ni dah lama...lambat buat posting...haha...ok la tak nak cerita panjang2...

kak uda ajak join dia buat photoshoot kat putrajaya...so aku tanpa segan silu join...hehe...tq to ona & aini setelah dirasuah dengan seafood bagan lalang sebab sudi hantarkan aku kat tempat shooting...i lap u all lah...

sampai kat tempat shooting kak uda & family dah sampai...nasib baik model belum sampai...hehe...so sempat pau nasik lemak aneem & najla buat mengisi perut...haha...

kak uda

sebelum model sampai...model cilik beraksi dulu...bagus2...besar nanti boleh jadi model busana muslimah...hehe...

ada 2 client hari tu...1 model untuk busana muslimah & 1 lagi family...susah nak ambik gambar budak2 ni...mood tak menentu...tapi berbekalkan kit lens aku jek...aku shoot mana yang boleh...layannnnnnn

the location


najla senyum tersepit bak kata kak uda...hehe..






model bidan terjun...ona & aini


















tukar location plak


masa nak mula shoot kat location lain..terserempak lak orang tengah shoot suzuki baru ni...photog tu pakai ferrari..giler ah..bila la aku nak pakai ferrari ek...berangan lebih ek amoi..keta sorong pon tade lagi...wakakka...




6 comments:

kuizikel said...

pergh mantap.. aku plg suka gambo najla kepit yg fokus muka tu..

gambo family tu sian je mak dia beria.. anak dia leh tdo..huhuhu.. susah ek nak tackle bdk2 kecik ni....

NedLi Natalisz said...

photograper perlu bawak gula-gula kot.. kasik budak2 hyper skit biler bergambar...(^^i)

~tuah.rimbun~ said...

mana gambar kau amoi??
ke aku tak perasan...

amoi said...

kuizikel: aku pon suka gambar tu...kak uda ckp payung tu dibeli khas untuk photoshoot sbb kalerful...
aah...budak kecik sgt susah nak tackle...kalo amik gambar anak buah aku lagi la...diaorg bkn nak bergambar tapi nak amik gambar...susah2...

nedli: aah kan...lenkali nak bawak lolipop la...

tuah rimbun: err yg pakai baju pepel tu...hehe...ok aku tipu...aku tiada dalam gambar sbb jadi photog je pada hari itu...hehe...

blur42nd said...

wau....permulaan yg baguih ni!

xpe...aku hanya leh cakap..caiyok! caiyok!

amoi said...

tq2...tapi kurang bokeh...kalo pakai 50mm lagi ok...hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...