Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Monday, April 27, 2009

Cathay Cineplex Damansara Turns 3


lalala...cathay cineplex kat damansara tu dah 3 tahun rupanya...oh sungguh cepat masa berlalu...aku pernah tengok movie kat situ sekali jek...cinema tu memang best tapi sebab jauh dari rumah aku so itu adalah kali pertama dan last aku pergi...hehe...

sempena ulangtahun diaorang yang ke-3 ni, diaorang ada buat contest la...just beli jek Friends & Family Package cam dalam gambar kat atas tu...pastu korang akan dapat car sticker...pastu apa lagi...tepek la kat kereta korang...jangan buat harta karun pulak...haha...kalo diaorang ada spot kereta korang...apalagas...menang besar la...dapat free movie selama setahun...giler ah...

apalagas...cepat la ajak kawan2 & family pergi tengok wayang...haha...jangan lupa ajak aku sekali..hehe...

8 comments:

NedLi Natalisz said...

ko beli, then ko kasik aku ngan ona.. nanti kitorng round2 KL spy bleh di-spot dek diorng.. amacam? (^^,)

~tuah.rimbun~ said...

DVD copy tak ade ke?
aku jenis malas nak gi cinema lah..

slyde said...

harhar tak pnah g.. itu soping complex pun pnah masok skali sajork :D

amoi said...

nedli: haha..sapa lak nak ngabihkan popcorn 4 bekas tu :P

tuah rimbun: ala..download je kat internet..hehe...

slyde: haha..akak pun pernah masuk sekali jek...tapi cinema tu mmg best...tapi skrg ni tatau la kan...

-Misztake- said...

tak pernah pergi..
selalu GSC je..
best ke tempat nih..?

amoi said...

aah...kiter pun selalu gi GSC je sebab dekat dengan rumah...tapi cineplex ni pernah pergi sekali...best...sekarang ni tatau la...hehe...

kuizikel said...

oi apa pegi wayang2 ni... ustazah aku ckp gelap hati nanti... huargh huargh huargh

amoi said...

huhuhuh...sekali sekala boleh tak?haha...:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...