Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Tuesday, April 28, 2009

Urban Photoshoot @ Kuantan

last 2 weeks balik kuantan semata2 nak join kelas kak uda ...oh sambil tu boleh jenguk family kat kampung kan? (haha...cover2 :P) ...aku siap amik EL hari jumaat & berkomplot dengan kak herma...haha... (syhh..jangan bagitau bos aku) ...ni kak herma punya idea..aku lak boleh tak terfikir...bijak2...dah lama tak buat kerja camni...haha...:P

ahad pagi tu buat photoshoot kat tengah bandar kuantan...masa tu banyak kedai tak bukak lagi...so boleh shoot dengan aman...lepas tu shoot plak kat celah2 bangunan....bagi aku susah nak shoot urban ni..selalu shoot latarbelakang hijau..ni latarbelakang putih, coklat, hitam...oh hambar rasanya...oh gambar aku je hambar...gambar kak uda tak..hehe...thanx to kak uda sebab pinjamkan 50mm..merasa jugak pakai 50mm...jenuh aku nak adjust kedudukan...dah biasa shoot dekat2...tiba2 kena shoot jauh plak...hehe...oh tade sapa nak hadiahkan aku 50mm ke?haha...

baca suratkhabar

orang tua jalan pakai tongkat













16 comments:

slyde said...

plg suke no 4, ada essence, tp kene crop sket tar @ bhgn bwh gmbr, krgkn penonjolan tar (ckp poyo cam pandai) hahaha

anyway, good job!

~tuah.rimbun~ said...

seperti biasa, gambo kamera-girl tak ade....

hehehe

amoi said...

slyde: haha...takpe..komen jek...akan diperbaiki kemudian hari...hehe...

tuah rimbun: hehe...biasa la...dah pegang kamera mana nak amik gambar seniri...

NedLi Natalisz said...

ko nie mcm buat buku sejarah laks... lama giler baru update citer (^^ii).

btw.. nanti ajar aku laks erk.. camner nak amik gambar2 yg cun dan model gumuk bleh nampak lebih kurus (^^!)

amoi said...

wakkaka...tu lom lagi aku update pasal skytrex..ekekee...

ala..ko leh belajar ngan kak uda...lagi senang...aku ni amatur lagi...hehe...

zamrita said...

bagus ko nyer photoshoot aku suka ...anyware teruskan usaha anda..
eh ko edit tak gambar ne...meh sini aku teka..tak kot...ya...tul tak...nice pic...aku suka gamba yang tak de edit lagi mcm yang ko buat ne...kira masih asli..lagi...

amoi said...

tq2...oh gambar ni aku tak edit pon...just terang or gelapkan aje...and crop mana yang patut...:)

zamrita said...

bagus...bagus...mcm tu la nak jadi photografa...baru trilll..ne setakat tangkap pastu gamba tak lawa bagi edit...tu yang dah tak nice tu...

dropmental said...

hoho... nice pics.. nice view... jeles2 bila laa nak beli kamera nih.. uhuk uhuk... anyway, aku pun lom update citer skytrex lahi kuang3

amoi said...

zamrita: hehe...tq2

dropmental: tq2...sila beli dslr cepat2 ye...hehe..

kuizikel said...

aha aku suka gambo pintu karat... hehehehehe.... tunggu 35mm aku... cehwah... nanti aku amik gambo prewed ko plak :)

amoi said...

pintu karat tu jadi cantik lam gambar...hehehe...wah 35mm..nyum nyum...
wah amik gambo prewed aku...yayyy...ok2..aku tuntut...ahahaha...free kan?ngeee :D

Razali said...

Alahai suwet manje je kapel tu. Ada merpati plak lagi.

amoi said...

aah kan...sweet jek...

amy said...

boleh beritahu, couple ni kawan u ke @ cousin, diorg dah kawin kan? just ask.

amoi said...

couple ni one of our client...hmm tak sure dah kawen ke belum...dah kot...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...