Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Monday, March 16, 2009

RoiGOo Comic

sepanjang minggu ni memang heaven giler...basis nak upgrade SAP dari ECC 5.0 kepada ECC 6.0...so development black out = takleh buat keje...yay!!! (SUKA KO EK AMOI)

so ramai ambik kesempatan cuti2 malaysia memandangkan kebetulan pulak basis upgrade time cuti sekolah...so aku pun cuti jugak la dari rabu sampai isnin...yay!!

jangan ada orang sms or call tanya apasal tak online/update blog sudah hehe...pada hari2 aku bercuti kemungkinan besar aku tak akan update blog...ada streamyx kat rumah tapi aku takde masa nak online disebabkan bz bersama keluarga...cewahhh...

khamis sampai sabtu plan dengan family aku nak lepak kat janda baik...mancing dan berehat2...yay lagi!!! nanti aku post gambar2 menarik kalau ada ek...hehe...

oh sebenarnya nak share pasal email aku dapat hari tu...RoiGOo Comic...kelakar...sila baca kat bawah ni ye...

*sila click pada gambar utk imej yg lebih besar






haha...padan muka kan...kena kick-out dari kereta...kalau aku pun boleh menguji kesabaran...ahahha...

aku cari lagi comic RoiGOo ni dalam english tapi tak jumpa...asyik jumpa dalam thailand jek (thailand kan?)..ada sapa2 tau mana nak cari comic RoiGOo dalam english version?

12 comments:

NedLi Natalisz said...

giler cincai dier lukis katun, mcm lukis pakai kaki... hahaha tp lawak laa (^^i)

amoi said...

ahahaha...giler kejam ko ckp macam lukis pakai kaki..tapi mmg cincai pon...tapi yg penting lawak..eehehhe...

cheamet said...

ingat tulisan cakar ayam je ada, rupanyer lukisan cakar ayam pun ada.haha. umah 2 mengadap sungai yang dah menjadi tasek buatan( bekas kuari pasir)
xpa2 kumpul duit banyak2 n cari tapak yang sesuai nanti cheamet p wat kan sebiji rumah kayu.hehe(tertakluk pada terma dan syarat)

amoi said...

ahahaha...leh tambah lam peribahasa ni...lukisan cakar ayam...ekekek...

yay! cheamet nak buatkan rumah kayu...yabeda bedu...hehe...

NedLi Natalisz said...

tuelah, yg penting lawak.. lawa camner pun.. kalo x lawak xder gunanyer (^^i)

amoi said...

haha...kan?kan?

KNizam said...

komik ganas neh. ala2 south park gak ni. hehe :)

amoi said...

aah kan...ganas cam south park...hehe...

kuizikel said...

sib baik tak kentut cam south park :D

amoi said...

oh south park suka kentu ek...tatau plak aku...hehe...

ledy said...

halo...tukeran link yuks...i'm indonesian..salam kenal..i have that comoc too in my blog.visit me:
www.realedy.wordpress.com

amoi said...

salam kenal...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...