Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Tuesday, March 17, 2009

1st Putrajaya International Hot Air Balloon Fiesta 2009


19-22 Mac ni ada hot air balloon la kat putrajaya...waaaa...bestnya...melepas lagi kali ni...huhu...

bestnya kalo dapat pegi...boleh ambik gambar banyak2..boleh naik hot air balloon...eh boleh naik ke ek?aku dari kecik lagi berangan nak naik hot air balloon ni...selalu tengok dalam cerita omputih...macam best je kan naik menda tu...

kat bawah ni balloons yang participate...kalau korang diberi 1 pilihan, korang nak naik yang mana satu?



kalau aku aku nak naik gajah...cam comel je kan...ahahaha...

haiii...banyak pulak event2 menarik weekend ni kan?huhu...sapa2 yang free tu pegi la bawak family atau kawan2 pergi...rugi kalau tak pergi ni...bukan senang nak tengok hot air balloon secara live..asyik tengok kat tv je kan...hehe...

maklumat lanjut boleh tengok kat sini

7 comments:

NedLi Natalisz said...

nak naik yg USA tue... seceria pelangi.. kalo naik belon tue mesti bleh mengubat hati yg lara (^^ii)

blur42nd said...

aku mo nek malaysia punye..semangat malaysia mampooo punye..hehehee :D

OnaX said...

apsal ko tak leh gi??? jom laa gi.. aku ada kenduri kat putrajaya sabtu nih.. alang2.. joms!!!

NedLi Natalisz said...

ila nak balik kampung..

KNizam said...

nak masuk dalam mug nescafe tuh sekali. hehe :)

~tuah.rimbun~ said...

wow naik belon...
kalau sempat singgahlah...
naik belon balik muo terus, ok tak??

amoi said...

nedli: wah tgh bersedih ke?ehehe...rilek2...

blur42nd: wah smgt malaysia betul ko ek..bagus2...

ona: aah..aku blk kg la...huhu..

knizam: aah...mug nescafe tu mcm best jugak...masuk dlm belon je tapi tak minum takpe kan...hehe...

tuah rimbun: haha..cuba la tanya balloner tu boleh tak drop ko kat muo :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...