Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Thursday, March 12, 2009

Microsoft Technologies Sharing Contest


tau pasal contest ni dari pojan ...dah lama nak review tapi tak review2...hehe...

sapa mau nikon d90 angkat keyboard...yay! takde orang pun angkat...haha...

sapa2 yang tak angkat keyboard tadi tapi mau nikon d90 ni silalah masuk contest ni...senang jek...korang kena blog/video blog pasal teknologi Microsoft yang dipersembahkan kat TechNet MSDN Technology Summit dalam cara yang paling kreatif...

nak tau lebih lanjut sila layari http://www.microsoft.com/malaysia/techcontest/

apa lagi...cepat la blog pasal teknologi Microsoft ni...tarikh tutup nak dekat dah...31 Mac 2009 aje...


4 comments:

pojan said...

ko buat aku tiru la, mcm biasa.. bleh? :D

amoi said...

haha...aku baru ingat nak tiru ko :P

KNizam said...

hehe nak kena masuk ke ni eh ?

amoi said...

masuklah bro...mana tau dpt d90...dah jimat duit utk beli dslr...hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...