Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Thursday, March 12, 2009

Aku Dah Ada Banner Baru...Terima Kasih Kepada Kuizikel.com


nampak tak banner baru aku kat atas tu?? cantik tak?? (oh tolonglah cakap cantik) aku dah suruh kuizikel buat banner tu ala2 cam belog Hanis...haha...agak2 Hanis marah tak? oh Hanis please don't sue me...please sue kuizikel only...hahaha...

ni adalah perkhidmatan baru daripada http://www.kuizikel.com/ ye...ada macam2 pakej...Pakej Belog, Pakej Banner, Pakej Nuffnang dan Pakej Domain Name...

untuk tempah banner kat atas tu hanya rm10 je...murah giler dowh...mana dapat kat tempat lain...pakej belog pulak cuma 20 hengget jek...tu lagi murah giler...nak makan pizza pun tak lepas...

so sapa2 yang rasa nak buat blog tapi tak reti tu bolehlah guna perkhidmatan kuizikel ni ek...

untuk maklumat lanjut pasal pakej2 yang disediakan boleh refer kat http://www.shop4tudung.blogspot.com/...tu kira contoh blog yang dia dah buat la...


kat bawah ni banner baru yang baru disiapkan...tadaaaa...comel kan???


apa lagi...pergilah order sekarang...hehe...

16 comments:

kuizikel said...

pergh.. baik punyer promot, bagus2.. sila oder, sy tdo pada pukul 2 pagi smlm gara2 nak menyiapkan banner birukundang dan bgn lewat pd paginyer.. hahahaha.. nampak? sungguh komited bukan? (cecece perasan)

ned said...

ila... ila... makin besar makin mcm budak2 (berckp dlm hati sambil menggeleng2kan kepala)..

eh!.. aku tertaip kat ruangan komen ke?
( ^_')..

cekkeya said...

hahaah bagus2...nih ada komisyen pape dari kuizikel ke???ahahah

~tuah.rimbun~ said...

mmg cool..

Wawa Shukor said...

kui - tolong la buat utk blog wawa hahaha. dah boring gler tgk blog sendiri...tolongla hhaha :D

amoi said...

tengok...dah ada customer ke3...hehe...

amoi said...

kuizikel: haha..boleh jadi promoter tak?

ned: haha...sekali-sekala jadi budak2 :P

cekkeya: komisyen?oh itu rahsia...hehe...

tuah rimbun: kewl kan?

~tuah.rimbun~ said...

yes, nampak cool
plan nak order jugaklah..
tapi tunggu dulu, sbb belum pilih gambar..

kuizikel said...

wawa : dah siap dah, nanti aku bg URL.. tatau ko nak yg mcm mana.. aku saje test je buat :)..

tuah : hehehe.. pilih2 gambar

eh aku terbuat mcm belog aku la pelak amoi..hehe

Wawa Shukor said...

kui - wah efisient tul. byk wah nak suh ko buat. xpe2 atas perkhidmatan ko, upahnya ader hehehe :D.
kasi ceria and elegen sket hahaha. dah boring dah tgk blog sendiri :P

ned said...

moi.. heheh tuelah aku ingat aku jer yg mcm budak2.. tp takpelaaa.. kiter serupaa (^^ii)

Assalamualaikum & salam sejahtera. said...

wa : cek emel wawashukor.. dah emel... ala2 agah bdk2 lak aku tgk.. kekeeeke

ned : bila lagi nak oder ni? kakakakakak (sila baca dgn nada tidak terpaksa)

blur42nd said...

wajah baru di kepala blog....comei~~~~

amoi said...

tuah rimbun: pilih jgn tak pilih..hehe...

kuizikel: haha...takpe la..dimaafkan sbb ni ruangan iklan utk ko..hahaha...

ned: haha...baru la lmbt tua kan? :P

blur42nd: yup...berwajah baru...nak tukar theme malas...tukar banner dulu la...hehe...

tra said...

cantik.... trex pon sgt ske design2 ni...
hehhehehe....

amoi said...

cantik ek?leh la order...rm10 aje...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...