Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Tuesday, December 2, 2008

kerja vs cuti

bln ni adalah bln bz sedunia...err...kitaorg je kot bz...sbbnya VADS, TAB & TMIM confirm go live bln 1...tp functional spec tak sampai2 lagi...dah la byk interface...erkk...

disbbkan bln bz sedunia ni so PD pun dgn sukacitanya umumkan cuti freeze...so terkuburlah hasrat aku nak berhari raya haji selama seminggu a.k.a menghabiskan cuti kat kampung...tu pun sbb aku kesian kat bos aku + bertimbang rasa jugak bila memikirkan keje yg akan datang bln ni...huhu...

so terpaksa la aku membahagikan cuti2 aku tu kepada beberapa bahagian...tu pun kena standby 26hb ni...errkkk...baru nak gi cuti2 malaysia...tapi skrg musim hujan...best ke nak gi cuti2 malaysia?ada tak tpt kat malaysia ni tak hujan skrg ni?agak2 melaka hujan tak?rasa cam nak gi melaka jek...hehe...(kak ana...jom p melaka...ajak adik kak ana sekali...hehe...)

semlm aku cuti...lepak je kat rumah...ingat nak gi amcorp...tp niat dibatalkan bila tgk bilik tak berkemas lagi...nanti aini nak dtg tido buat malu je bersepah...(aini silap butakan mata bila masuk bilik aku nanti ye...hehe...)...semlm jugak tel aku kena bar...aiyak...ayah aku tak bayar lagi...nak s.o.s ayah aku pun takleh...kalau tak..boleh jugak aku guna tel ofis s.o.s ayah aku...dan semlm ramai pulak yg sms aku...sorry la kepada sesapa yg aku lmbt reply tu...tel kena bar daaa...

hari ni kerja mcm tak ada mood jek...oss note dah settle...tu senang jek...copy & paste...hehe...tp bab performance tuning ni yg aku malas sikit...leceh la...buat2...dah transport kat QAS tapi still performance tak upgrade...adusss...camna nak buat ni??tak reti dah aku...huhu...

apa aku merepek ni???
boring la...
kata bz??
malas nak buat performance tuning...
selamba jek...
ala...esok aku buat la...tak pun ptg2 sket...hehe...
ye la tu...
:P

6 comments:

kuizikel said...

haha bz giler nampak.. cuti2 kl je la nmpknyer..

gi melaka nak ikuttttttt..

amoi said...

boring siot...

jom2 p melaka...

p/s: aku dah reg photoskool...cam nak sambar dslr jek...hehe...

NedLi Natalisz said...

biler nak gi melaka?

amoi said...

hehe...tatau la...aku tgh cari geng...ingat nak ajak kak ana 25hb ni...tp dia cam ada plan lain jek...huhu...jom2...

NedLi Natalisz said...

alaa.. 25hb xleh aa kot,
aku pg cameron ('_^ )..

amoi said...

ooo ye ke?huhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...