Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Thursday, December 18, 2008

Online @ Nite

online mlm2...taip blog sambil dgr lagu "Aku dan Dirimu"...wahhh syahdu giler...hahahah...

dah lama tak online mlm2...teringat zaman masa dok kolej 10th dulu...dulu takde la giler blog sgt...ada tu ada tapi tak berupdate...hehe...dulu giler chatting + forum...forum tu mmg aktif giler...smp jadi moderator...hehe...+ smp join xtvt diaorg...gi PD la..gua tempurung la...majlis bukak posa...majlis raya...ahhaha...mcm2 ada...tp tu semua dah jadi kenangan...kenangan yg manis utk dikenang...hehe...

hari ni aku cuti...esok pun cuti...yahooo...best jugak skali skala berehat kat umah...+ sib baik ada internet...hehe...internet pengisi kekosongan hari2 cuti aku....dulu masa kat kolej 10th...kalau network down mmg rasa pc tu useless...ahhaahha...

VADS tak jadi go live....ya be da be du...yg jadi cuma TAB & TMIM...ok la sket...diaorg tak banyak songel...hehe...tapi dgr cerita yg tak berapa best...TM nak upgrade ke ECC 6.0...waaaaa...kalo tender dpt kat cpny aku...mmg beranak kat TM la jawabnya bak kata kak hazit...huhu...

byk menda nak update tapi malasssss...ahahaha...aku update slow2 aaa...tungguuuuuuu...

2 comments:

kui said...

ah kan, down giler rasa klu server down. walhal byk je keje leh wat... (alasan.. mls)..

nanti aku bli usb modem kita chat,karaoke mlm2 ek.. muakakakka

amoi said...

haha tu la pasal...

ok2...nnti leh kita karaoke...dah lama tak buat keje giler camtu..eheheh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...