Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Tuesday, December 2, 2008

New Comment on Blogspot

korang perasan tak comment kat blog aku ni dah lain??bkn lain apa...bila korang klik tu posting dgn comment tu dalam 1 page...hehe....

aku baru tau menda ni 2 minggu lepas kot...masa tu jln2 kat negaraku ...pastu terjumpa lak posting dari blog sembangkomputer pasal blogger punya comment yg baru...kira lebih user friendly ala2 wordpress la...

bagus la blogger dah improve comment tu...tapi aku perasan aku cam bug sikit la...kdg2 bila kita nak guna nama sama dgn kita punya google...ada error la...esp bila kita tak login lagi blogger/google kita...yg ni blogger kena improve la....errr...org blogger ni paham ke apa yg aku tulis ni?ahahahah...sendiri mau ingat la...korang kena la buat testing...takkan nak deliver kat user tanpa buat testing kot...ke nak suruh aku create problem ticket?aahahaha....

3 comments:

kuizikel said...

betul a.. aku pon slalu dapt error ni ble nak komen kat ko.. @pon ko ada pakai penapis kot.. kehkehkeh

amoi said...

aku tak pakai penapis pon...org lain pon ada prob yg sama kat blog diaorg...menda alah ni ada bugs aaa...

Anonymous said...

hm.. love this style

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...