Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Monday, December 15, 2008

Miqdad a.k.a Janik Jr


balik dari kenduri pah sabtu 2 minggu lepas...aku, aini & pojan singgah sat kat umah mertua mas kat kajang melawat mas & baby nya yg baru lahir...miqdad namanya (kalau tak salah aku la...hehe...)...best betul nama anak kawan2 aku ni...hehe...

miqdad ni mata colour kelabu (tapi dalam gambar tak nampak ok! kena tgk dekat2..hehe..)...giler ah...macam anak mat salleh...mas kata ikut family sblh janik...tapi mas pun ada keturunan belah2 arab sana...so ada la tu campuran gen...hehe...

dua2 mak & anak sihat...alhamdulillah...nanti bila besar boleh kawan dengan Ali & Mariam ek...hehe...

harap2 akan datang boleh buat gathering...bawak husband & anak2 pulak...hehe...oh rindunya saat2 dulu....

lepas ni kita tunggu turn pojan & pah pulak...lalallalala...

eh bila nak sampai turn aku dgn aini ni? huhuhuh...

4 comments:

kui said...

sharif miqdad... oh sungguh chomel.. gambo tampal kapas elak sedu tade ke? kekekekekekekek

//bila turn aku nk smpai ni..hoho. (smbil mnunggu kad jemputan dr kuantan)

amoi said...

ah sharif miqdad....ahaha..gambar tampal kapas tu aku sorok...nnti npk tak comel...hehe...

nnti ada la rezeki ko tu...:)

ned said...

cepat aa kenalkan aku ngan anak secara opismate ko tue.. dah x sabar dah nie.. (^^i)


miahahahhaha...
// lalii...laliiii

amoi said...

wah...dah tak sabar ek...
dari kenalkan kat ko...baik aku yg berkenalan dgn dia...muahahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...