Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Friday, May 16, 2008

Vista Hotzone

tension gak dgn servis wifi kat tpt aku ni...susah betul nak connect...bila dah connect slow plak tu...takpon asyik disconnect...hari tu dah pernah kena macam ni...tp degil beli lagi tiket dia...3 hari rm10...ok ke ha?kalo kira ikut hari sure rugi...tp aku bkn slalu online...time2 camni je la...time aku boring dan takde xtvt pada hujung minggu...hehe...kalo aku ada xtvt aku takkan sentuh pon pc aku ni..hehe...

hari tu dah register maxis broadband tp cam hampeh kat umah aku ni...terus terminate...ingat nak pakai celcom broadband...takot plak jd menda yg sama...izzinet housemate aku ada guna...tp mahal sket la...rm98 sebln...pakai sekali sekala jek...cam tak worth la plak...nak pakai streamyx kang nak kena install tel la plak...malas aaa...

4 comments:

KNizam said...

aku rasa ko kena pakai streamyx je tuh. hehe :)

amoi said...

tu la pasal...rasa cam nak masuk streamyx gak...tp nak kena install tel la plak...hmm akan dipertimbangkan...hehe...

bro...aku curik sket idea blog ko...jgn marah aa..blog ko cun dan best dowh :P

Herumi said...

Salam. dengar berita ada wifi baru nak setup area flora damansara... Tapi xsure plak bila, servis dia lagi laju n murah dari vistahotzone la...

Ko kat blok mana?

amoi said...

flora damansara?jauh tu..aku dok kerinchi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...