Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Wednesday, May 28, 2008

Jalan-jalan ke Raub v1.1


last sunday aku, kak ana + kak aida pegi raub...gi kenduri kak aniem...bertolak dari rumah dlm pukul 10.30 pagi...dan smp kat sana dalam pukul 12.40 tgh hari...nasib baik dah pernah pegi umah kak aniem ari tu...so senang la sket nak cari rumah...kalo aku tak pernah pegi dan depends pada map jek mmg leh sesat gak la...hehe...

masa kitaorg smp tu pengantin tgh bersiap utk ambik gambar atas pelamin...kira langkah kanan la...so dpt la aku snap gambar diaorg...warna tema hijau...lepas bergambar kitaorg terus pulun mkn...punya la lapar...hehe...lepas mkn terus chow sbb nak kejar zohor kat umah...hehe...cam dekat jek raub tu kan...siap leh mkn tgh hari kat raub :P

p/s: owh...ni gambar guna canon ixus 80 IS aku...ada edit sket guna PS...byk lagi teknik photography yg aku kena belajar ni...huhu...

2 comments:

ijad said...

salam... saya sudah link blog awak dalam blog saya

amoi said...

thanks...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...