Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Tuesday, May 20, 2008

my baby washing machine...haha...

akhirnya dpt gak washing machine aku...setelah selama seminggu aku tunggu...dan lepas buat phone call beberapa kali...malas plak nak cerita lebih2...tp kesimpulannya jgn la korang beli brg letrik kat pasaraya besar ni...mmg murah tp aiseh...sakit ati...sbbnya:

  1. kalo tade stok korang kena tunggu stok ada baru diaorg leh antar...of course la kan..hehe..tp mkn masa seminggu gak weh...nak kurang sakit ati...korang beli je model yg ada stok...
  2. katakan stok dah ada hari khamis...still takleh dpt gak sbbnya aku keje la...diaorg takleh hantar mlm...so aku kena tunggu hujung minggu...kalo kedai biasa mlm2 pon diaorg leh hantar....
  3. pekerja kat pasaraya tu ckp hari sabtu boleh dpt...dia bg no tel driver...bila aku call driver...driver pon tatau apa2...dia just hantar brg jek...so aku kena call pasaraya tu utk confirm...program aku byk tergendala sbb nak tunggu brg ni la...yg sakit hatinya aku tak dpt brg hari sabtu tp hari ahad...gerammmm...
  4. bila diaorg dah hantar...diaorg takleh pasang dan testkan...sbbnya diaorg ni deliveryman jek...so kita kena pasang dan test sendiri...kalo rosak kita kena inform dan hantar sendiri...camna lak aku nak usung washing machine aku yg besar tu...isk tak patut...tak patut...kalo kedai biasa...diaorg siap pasang dan test...senang keje...hehe...
tiga sbb je aku beli kat brg letrik kat pasaraya besar ni:
  1. leh pakai ezypay...o% interest...hehe...kat kedai biasa leh pakai ke?kalo ada korang tolong bgtau ek...
  2. murah berbanding kedai lain...
  3. 5X treat points kalo guna maybankard dan offer ni smp bln 6 je kalo tak silap... errr...sbnrnya aku tatau pon ada offer ni...hehe...tak sengaja je...

2 comments:

pojan said...

woho baper RM beli ni wei.. lenkali beli kancil sebijik, kancil jenis ex850 coz bukan sahaja mesin basuh, peti ais pon bleh sumbat.. hehe

amoi said...

RM799 jek...wahhhh...biar betik kancil leh sumbat peti ais...giler ah ding dong...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...