Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Monday, May 12, 2008

Marie Digby Acoustic Showcase


alamak...rasa cam nak pegi je...tp hari rabu la plak huhu...tp kalo nak pegi pon nak naik pe?ekekekeke...berangan je la amoi...:P

pagi tadi dia ada kuar kat breakfast show ntv7..tp sbb bgn lmbt so i missed...huhu...

aku perasan kewujudan marie digby ni bila ada iklan kuar kat tv pasal showcase ni...dgr dia nyanyi lagu umbrella tu best sgt...so aku pon search la pasal dia ni...rupa2nya dia dah lama buat album...tp tade publisiti...pastu dia letak video dia nyanyi kat youtube...pastu ramai giler tgk...so dia glamour semula...hehe...youtube tu mmg boleh jd tpt iklan free la...hehe...korang nak tau lebih2 leh la google pasal dia ek...

bila aku dgr lagu marie digby ni...mengingatkan aku pada michelle branch...dulu aku minat gak michelle branch ni sbb lagu2 dia bg aku best...dan secara tak langsung bila aku dgr lagu marie digby terus aku jatuh cinta dgn lagu dia...cewahhh...sbb lagu diaorg aku rasa ada persamaan..dan diaorg pon sama2 main gitar...hehe...tanak cerita byk aa...korang leh google sendiri dan sapa2 nak dgr lagu marie digby ni leh download kat bawah ni ek...

http://www.4shared.com/file/35010593/fe2dab99/Marie_Digby.html

5 comments:

nedli said...

glamer dah budak nie erk?nyanyi kat youtube jer..

tuelah ila.. aku suh ko nyanyi lagu mirei, rakam pastu masuk kat youtube ko tanak.. kalo idak mesti dah glamer dah skrg nie.. (^^!!)

sapa bleh tumpang glamer? aku jugak... (^^,)

-------------

minah nie nyanyi x best aa lagu umbrella tue... ader satu band nie nyanyi, lagi sexy.. lagi besh, nanti aku kasik link.

amoi said...

aahahaha...sore cam katak...buat malu jek nanti :P

oh ada yg lg best ke?aku dgr cam best dah minah ni nyanyi...nnti bg link ek...

pojan said...

kenapa aku rasa sore si marie digby ni cam plain jek.. takde power..

cuba ko nyanyi lagi sdp kot.. tapi dia lawa a...heh

nedli said...

bab lawa tue aku pun terasa sama weh ... hahahah

nie link untuk mamat main gitar nyanyi lagu umbrella :
umbrella versi lelaki

nie plaks link mindy moore.. aku rasa ko lebih suker kalo mindy moore nyanyi kot ila.. :
umbrella versi mandy moore

amoi said...

mmg tak la sepower mariah carey...tp bila dgr best jek...haha...

tp minah ni mmg cun...mix..mata kecik je macam mata aku...ahahahahaha :P

ala...aku takleh tgk youtube aa kat sini...isk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...