Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Friday, May 30, 2008

Isu Grand Saga & Penduduk Bandar Mahkota Cheras

aku sbnrnya jarang sgt baca isu semasa ni...tp sejak ada bos yg rajin baca isu semasa...so aku pon jd celik isu semasa gak...hehe...antara yg hangat skrg ni isu grand saga dan penduduk bandar mahkota cheras...pasal grand saga naikkan tembok kat jln yg selalu penduduk ni lalu-lalang...dan penduduk dgn beraninya meruntuhkan tembok tu semula...

actually aku terbaca isu ni kat blog Dr Azwan....dan aku stumble lak kat blog Pak Di...kalo aku tak baca...aku takkan faham masalah penduduk Bandar Mahkota Cheras ni...tp bila aku dah baca baru aku faham dan aku rasa mmg patut diaorg marah dan runtuhkan tembok tu...kesian...kalo korang nak tau lebih lanjut...korang masuk la kat blog tu dan boleh search guna Mr Google...byk lagi blog yg bercerita pasal isu ni...

2 comments:

ijad said...

salam...

amoi said...

salam jugak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...