Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Friday, May 23, 2008

GSC bestttt!!!!

last tuesday pegi tgk narnia kat GSC mid valley...seblm tu singgah carrefour jap...pastu amik tiket terus mkn kat mcD...masa tu lg 1/2 jam show nak mula...kelam kabut gak mkn...sementara tunggu shuk abih mkn aiskrim...aku bli mknan kat kaunter GSC...

"hmm...corn in cup"
"corn in cup tak siap lagi..."
"hmmm.."
"nak hantar kat hall?"
"hantar kat hall?"
"aah"
"hmm..boleh jugak..hehe"

pastu aku hulur tiket aku...dia pon tulih....pastu dgn selambanya aku order...

"err...corn in cup 1....air mineral tak sejuk 1"

haha...sure membara je mamat cashier tu sbb aku beli 1 je corn in cup pastu siap mintak hantar kat hall...ahahaha...shuk ckp poyo giler...haha...sapa suh dia offer...ala...tp bkn mamat tu pon hantar...org lain hantar...hehe...tp sempat la corn in cup tu smp seblm show mula....GSC mmg best!!!

lagi 1 aku suka GSC ni sbb leh beli tiket online...dan pilih seat sendiri...so takyah rush2 nak amik tiket 45 minit before show mula...tp selected cinema je yg boleh beli tiket online...tp yg pastinya Mid Valley ada...hehe....mmg best!!!

2 comments:

KNizam said...

perghhhhh tak tau plak boleh hantar2. hehe lepas ni nak cubalah. hehe :)

amoi said...

aah...boleh bro...aku pon tak sangka...nnti cuba aaa...hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...