Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Monday, May 26, 2008

my 2nd baby...canon ixus 80 IS..hehe

sabtu lepas pegi Mid Valley dgn kak ana...masa nak balik terserempak lak dgn digital fair dari fotokem kat level LG...apalagas...aku pon singgah jap...mmg plan nak beli digicam pon...so dah alang2 aku pon survey aa...hehe...bkn survey tp beli terus...mmg aku ada buat research sket pasal Canon Ixus 80 IS ni...tp tak detail la...so bila npk dpn mata terus beli...harga pon mmg dalam range aku...yg plg best boleh pakai ezypay 0% interest...ahhahah..tak abis2 kan?

apa yg aku dpt masa beli ni?

  1. digicam...of course la kan...hehe..
  2. leather case
  3. metal strap
  4. 4 Gb + 1 Gb memory card
  5. mini tripod
  6. segala mcm cable
  7. lithium batery + charger
  8. screen protector
  9. ximplify software... (boleh buat blog sendiri wa ckp sama lu)
  10. apa lagi ek? tu je la kot....hehe...

semua tu dgn harga 1k...worth ke ek?haha..apa2 la...aku dah beli...ok tak ok..pulun je la :P

opsss lupa nak bgtau...aku pilih warna camel...kalo amik warna pink cam poyo la plak...hehe...nanti aku post entry hasil gambar dr digicam ni ek...tungguuuu...:)

2 comments:

KNizam said...

takde gambar amik pakai camera baru ke eh? hehe

amoi said...

hehe...ada2...tungguuuu...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...