Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Saturday, May 3, 2008

Team Building - day 3 (27/04/08)

lepas breakfast...sepatutnya sesi sendiri...tp sbb budget ada lg kot...so kitaorg dpt main go-kart...aku malas nak main sbb takot kena kutuk dgn dak2 laki...bkn leh caya diaorg ni...hehe...pas abih go-kart ada lak sesi utk bg pandangan ttg cpny...boring giler...dah la aku present tah apa2 ari tu...huhu...malu giler...lepas sesi tu...lunch kat melting pot sponsored by cpny...haha...patutnya lunch seniri kat teluk kemang...tp sbb unexpected xtvt ni..so cpny kena tanggung mkn...nyum2...pas mkn terus tolak blk ke KL lebih kurang pukul 3ptg...

pei yin n bos kitaorg

kesimpulannaya team building cam bkn team building...xtvt terlalu leisure...ni atas permintaan org atasan la...haha...boring aa team building camni...yg berkesan kat hati aku just rafting jek...saranan aku...lenkali bg la xtvt mencabar sket...tp jgn suh aku tido lam utan sorg2 atau jln lam utan sorg2 dah aaa...aahaahah...tamo aku :P

4 comments:

Cornelius said...

Wah seronoknya team building! Takde cite p'sal treasure hunt ke? I ni hantu treasure hunt! Tapi malangnya tak byk hunt di Sabah. T'paksalah pegi KL kalu nak hunt. Minggu ke3 nanti I nak menduga nasib dgn Kiwanis pulak. Awak tak pegi ke?

amoi said...

mmg teringin nak join lagi treasure hunt tp asyik clash dgn hal lain...huhu...kiwanis tak join kot...maybe AWAM hunt nanti :)

Cornelius said...

Korang dekat KL memang beruntung sangatlah, byk hunt...hampir setiap 'ujung minggu pasti ada hunt.

Tapi I tak dapat lah nak ikutkan hati. Kalu asyik nak join semuanya, alamatlah anak-bini tak de makan kang! Apa tidaknya, habis gaji gara2 pegi hunt dekat KL!... itu bukan treasure hunt namanya... treasure hantu!

amoi said...

hehe...tu la pasal...kitaorg mmg bernasib baik sikit la...hehe...

tp u boleh la turun kl sekali sekala...bawak la family skali...hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...