Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Friday, July 4, 2008

SAP Summit 2008


hoho...it's coming again...hehe...today is the last day to register...do register here ...hurry2...do come my company's booth (company that i work not my own company ;) ) a lots of goodies are waiting...hehe...and don't forget to bring your business card and resume as well...hehe...

4 comments:

KNizam said...

rindu la plak nak pegi summIT neh. hehe saya dah pegi summIT since 2003 lagi. hehe memang cool

amoi said...

uih...lama tu berkecimpung lam SAP...saya tak pernah pegi lagi...last year nak pegi diaorg tak bg masuk sbb pegi hari utk client...kitaorg ni partner...haha...padan muka aku...

syam said...

terima kasih kerana meletakkan komen di blog aku. sebagai reward, aku letakkan links ke blog ini dalam blogroll list aku. Boleh check di page blogroll list

ps: SAP tu stand for what?

cheers,

syam @ http://aeropama.com

amoi said...

thanks syam :) aku pon akan letak link ke blog ko :)

SAP stands for System Application Product

SAP adalah ERP Product

byk cpny2 besar guna mcm TM, TNB, Petronas, Shell etc

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...