Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Wednesday, July 23, 2008

Jusco Member's Day @ Mid Valley...wuhuuuu

sok ada jusco member's day @ mid valley...abis la duit aku shopping sok...hehe...ekceli tatau pon nak beli apa...tp biasa la...bila dah ada kat situ...byk la brg aku nak beli...hehe...

maybe nak cari sandal and baju kerja...hmmm...apa lagi ek?

thn lepas kot...aku p kat IOI...aku beli tuala tebal 100% cotton rm7++ jek...giler murah kan?

jom p jom..sure jam giler kat mid valley sok...start pukul 7pg smp 12 mlm kalo tak salah aku...

so aku maybe pegi ptg kot...pg aku nak p jumpa dentist sat...hehe...siap amik cuti wa ckp sama lu...eheheh...

2 comments:

KNizam said...

aku ada jusco card tapi tak minat la shopping bersesak2 camni. hehe :)

amoi said...

oo ye ke?
tp semlm mmg sesak pon...tak bernafas aku...aircond pon tak rasa...tp mmg worth buy...hehe...

time2 camni kena beli benda yg senang2 je...yg tak perlu nak masuk fitting room...hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...