Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Thursday, July 17, 2008

Hellboy II - The Golden Army


last weekend tgk hellboy 2 kat alamanda...dah ada gsc ek kat alamanda...1st time tgk kat situ...design cantik...kerusi empuk...tp still kerusi tu rendah la...aku yg pendek ni kalo dpt org tinggi dok kat dpn aku...mmg aku tak npk la suku skrin tu...huhu...

ada amik gambar ari tu...tp tak download lagi kat pc...lain kali je la...hehe...

tp ni la cinema pertama yg pernah aku jumpa keluar dari hall je terus keluar bangunan terus...ahaahah...mcm tu leh la kita menyelinap masuk dari pintu keluar kan?ahahhaha...tp takkan la org gsc tu 'bijak' sgt tak kunci pintu keluar tu kan...ehehehe...:P

dah melalut plak aku...hehe...cerita ni best smp aku tertido...ahahahaha...eh betul ni...best...aku ingatkan cerita ni ganas...rupa2nya lawak plak...ye la...aku tak pernah tgk hellboy 1...so tak sangka cerita hellboy ni ada unsur2 lawak...

actually mlm sblm tu tak cukup tido...so bila masuk je cinema...dgn kerusi empuk...dgn suasana suram...dgn sejuk aircond...perghh...lena diulit intan...aku try utk tak tido...tp tertido jugak...ekekeke....rugi ar rm10...

tp ada part2 yg aku sempat tgk sbb kejap2 bukak mata...kejap2 tutup...part plg kelaka yg aku tgk masa mamat ijau tu apa tah nama dia dok layan lagu 'can't smile without you'...jiwang siot...sbb masa tu dia tangkap cintan sama puteri tu...hehe...pastu dok nyanyi sama2 dgn hellboy...haha..

ada 1 part kat atas bukit tu pon kelaka...tatau la nak ckp scene apa...hehe...sbb bukak2 mata je dah scene tu...hehe :P

apa2 pon korang p la tgk cerita ni...shuk ckp lg best dr part 1...so aku rasa cam nak tgk lagi sekali je...haha...tak puas hati tol tertido...

nak bg berapa bintang ek?korang tgk sendiri la...hehe...

kat bawah ni lagu 'Can't Smile Without You' ... boleh download kat sini

You know I cant smile without you
I cant smile without you
I cant laugh and I cant sing
Im finding it hard to do anything

You see I feel sad when youre sad
I feel glad when youre glad
If you only knew what Im going through
I just cant smile without you

You came along just like a song
And brighten my day
Who would of believed that you where part of a dream
Now it all seems light years away

And now you know I cant smile without you
I cant smile without you
I cant laugh and I cant sing
Im finding it hard to do anything

You see I feel sad when your sad
I feel glad when youre glad
If you only knew what Im going through
I just cant smile

Now some people say happiness takes so very long to find
Well, Im finding it hard leaving your love behind me

And you see I cant smile without you
I cant smile without you
I cant laugh and I cant sing
Im finding it hard to do anything

You see I feel glad when youre glad
I feel sad when youre sad
If you only knew what Im going through
I just cant smile without you

3 comments:

KNizam said...

nak pergi tengok hellboy II gak la. hehe :)

nedli said...

erm..

lagu "can't smile without you" nie mmg mengimbau kenangan lama laa

ahaks...('_^i)

amoi said...

knizam: tgk jgn tak tgk...hehe

nedli: ah..aku dgr lagu ni teringat ko...ko suka lagu ni kan?aku pon dah suka plak skrg..hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...