Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Monday, July 21, 2008

Join the Sony VAIO Hunt!



jom join Sony VAIO Hunt...mana tau dpt VAIO CR353G kan?hehe...klik je kat atas tu :)

8 comments:

KNizam said...

hari tuh dahkalah toyota online. kali neh tak tahu lah boleh menang ke idak. hehe

amoi said...

hehe..try je bro...tak rugi pon...mana tau dpt VAIO kan..huhu...

Chipsmunk said...

hahaha .. toyota dapat hadiah saguhati je ,.. baju .. tapi kire lawo la baju dia /... sony nie nampak senang tapi ending dia ader trick . kene paham bebetul ape yang dia request .. ekekek

amoi said...

cis...bg la clue :P
ari tu ckp nak bekerjasama :P

Chipsmunk said...

clue dia ialah kene teka kite submit tu orang yang ke berape .. rasenyer tak lkebih dari 1000 sbb submit ke2 haku tadi try ikut tarikh lahir dia kate out of range.. muehehe

amoi said...

ooo...dah agak dah...aku teka no 1 ari tu....dia ckp nak dekat dah...hampeh jek...susah siot...mana nak tau submit no berapa :P

aku lom submit ke2 lagi...huhu...

Anonymous said...

woit..cantik blog...ko nk join hunt ekkk...

amoi said...

tq...dah lama tak join hunt :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...