Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Monday, June 30, 2008

Wanted


hari sabtu berkesempatan tgk citer WANTED...thanks to GSC sbb ada e-payment ticketing...haha...takyah la aku penat2 beratur pjg2 lagi...err selama ni beratur panjang ke?haha...

citer ni diadaptasi dari komik...tak sure lak nama komik tu apa..WANTED jugak la kot...hehe...

mula2 tgk tertipu gak dgn bullet yg boleh melencong cam bola bowling tu...haha..aku ingatkan mmg betul2 la boleh...tp bila tanya org...mana boleh bullet tu bergerak camtu...cam peluru berpandu la plak...hehe...oh tipah tertipu :P

citer boleh tahan gak la best...tp tade la best sgt...hahahaha...aku bg 3 1/2 bintang...hehe...


2 comments:

nedli said...

aper nie weh..
kejap best.. kejap x best sgt..

cuber kasik lebih spesifik skit..
aku nak gi tgk kalo best (^^)

amoi said...

haha...best jugak...boleh lah nak layan...tade la smp aku tertido lam cinema tu...hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...