Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Tuesday, September 23, 2008

Layan Tag Mengetag plak!!!

rizal tag aku plak kat blog dia...sib baik suh copy paste gambar jek...kalo kena jawab soalan....mau sehari aku fikir jawapan...ahahhahaha...

so rizal...here it is...



tagger: rizal @ http://asamboi.org/Chipsmunk/

so aku nak tag pada...jeng jeng jeng...

1. aini @ http://nedlinatalisz.blogspot.com/
2. pojan @ http://kuizik3l.blogspot.com/
3. shah wufi @ http://photomaya.fotopages.com/ err...fotopages boleh ke?hehe...
4. ezzy @ http://erisar.blogspot.com/
5. aeropama @ http://aeropama.com/

actually aku nak tag kat bro knizam tapi dia dalam silent mode skrg...so better takyah tag la kat dia..hehe...

so all my frens yg dah kena tag tu...what you have to do is...

1. Copy gambar di bawah lalu posting di blog anda
2. Teruskan tags ini minimum ke 5 blogger muslim yang anda kenal.
3. Jangan lupa tinggalkan komen pada blog mereka
4. Tulis alamat blog anda (di bawah gambar) setelah alamat blog pemberi tag

layannnnnnnnnnn

2 comments:

aeropama dot com said...

ayarkkk! saya telah di tag lagi. apakah bulan ini bulan tag mengetag. aduhai...

ps: sy akan cuba buat tag ni bila kelapangan ok.

amoi said...

ahahhaa...
layan je...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...