Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Friday, September 12, 2008

Jalan-jalan pegi Laman 2008

haha...lama giler baru rajin nak buat posting pasal ni...bila tarikh pon aku dah tak ingat..hehe...


gambar pon tak byk yg ada...shuk dah delete lam digicam...huwaaaa (nak gambar!!!!)


ceritanya bermula begini...


actually tak plan betul2 nak pegi laman 2008 ni...tup2 terus decide ok kita gi laman 2008 ...naik lrt..pastu naik komuter smp KL ...sempat amik gambar sat kat stesen keretapi...


.......


pastu jln kaki terus ke laman 2008 ...ingatkan tpt tu dekat la dgn stesen keretapi tu...sekali tu...masyaAllah...jauh giler ke dalam...dah la naik bukit...berpeluh2 satu badan...


ni muka kepenatan masa sampai kat pintu masuk...


......


lepas masuk dan isi perut ngan keropok + ayaq...dan tgk landskap dan bunga yg cantik2...baru la boleh tersengih sket...haha...


..........


..........

ada satu landskap tu diaorg jual tongkat ali dan kacip fatimah....tu dlm periuk tu tester...aku tak minum sbb sure pahit kan?hehe...




dah smp kat tgh2 tu boleh la tersengih lagi dan lagi...haha...sbnrnya tu tgh tahan panas...hehe...


........



actually tpt ni besar...diaorg buat kat Taman Tasik Perdana...so mmg besar la kan?ditambah dgn menapak dari stesen keretapi..lagi la lenguh giler kaki aku...haha...

aku rasa aku tak round abis la hari tu...separuh je kot...pastu aku npk buggy...ingatkan leh naik...rupanya utk OKU + veteran jek...huhu...kalo dia suruh aku bayar pon aku sanggup...dah tak larat nak menapak keluar...

masa balik npk tram...tp tak sempat nak kejar...at last cari teksi terus blah...ahaahha...

moral of the story....next time buat homework dulu sblm nak gi mana2 :P

2 comments:

aeropama dot com said...

owh! saya sgt jakun bila lihat landskap yg menarik di sana. balik ke rumah bersama mak, kami mula merancang utk ubah landskap rumah... idea idea idea

amoi said...

yup...cantik kan?
bila sampai kat tpt tu..hilang rasa penat berjalan...hehe...
dah start ke buat landskap baru?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...