Subscribe

RSS Feed (xml)

Email Subscription

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Thursday, September 25, 2008

Layan Tag Mengetag part 2 !!!

i have been tagged by pojan ...minggu ni mmg minggu tag mengetag kot...hehe...takpe la..layan je la...best gak layan sekali-sekala...esp bila aku_skrg_malas_giler_nak_update_walaupun_byk_menda_nak_tulis ...hehe...

*link to your tagger and post these rules on your blog
*share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird
* tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs
*let them know they're tagged by leaving a comment on their blog

7 fakta tentang aku:

1. cepat rasa kesian kat orang
aku mmg takleh tgk org yg innocent, org susah ni...mesti cepat rasa kesian...ari tu masa balik dari ofis terserempak dgn anak2 yatim...tiba2 rasa kesian...pastu terus rasa hiba cam nak nangis...haha...kdg2 tgk bangla tukang sapu yg muka innocent tu pon aku rasa kesian...sian dtg jauh2 nak cari rezeki...tapi keje cleaner je...huhu...

2. tak suka binatang
aku mmg tak suka binatang...even kucing pon aku tak suka...maybe sbb dari kecik lagi tak diasuh berkawan dgn binatang kot...hehe...tp suka gak tgk anak kucing...tp nak pegang tade la...pegang sket2 boleh la...hehe...tp yg aku pelik walaupon aku tak suka kucing...tp kucing suka dtg kat aku...huhu..kalo pegi restoran mesti kucing tu mintak mknan dari aku...siap letak kaki kat kerusi aku...huhu...takot ok!!!...

3. suka tido
mcm pojan gak...aku pon suka tido...hehe...mmg dari sekolah lagi...kalo balik sekolah xtvt pertama mesti tido...hehe...tido dah tido lagi...skrg ni kalo weekend aku tak keluar umah...aku akan tido tido dan tido lagi...hehe...kalo berazam nak berjoging pagi2 tu mmg janji tinggal janji je la...mesti aku npk katil melambai2...hehe...eh pagi2 sblm gi keje pon aku tido dulu la...haha...sampai aku rasa kalo tpt keje aku jauh maybe aku tak tido sblm gi keje kot :P

4. suka mkn
aku mmg suka mkn...kalo mknan tu sedap aku akan ulang mkn lagi dan lagi even aku dah kenyang...ahhahah...

5. mkn tebu tp tak minum air tebu
aku boleh mkn tebu tapi aku tak suka air tebu...haha...padahal sama je rasanya kan?hehe...

6. tak pandai mengajar
aku bab2 mengajar ni mmg failed...patut la tak dpt jadi cikgu...hehe...kalo aku terang byk2 kali tapi still tak paham mmg rasa nak marah jek...hilang kesabaran aku...hehe...

7. suka layan budak kecik
aku suka layan budak kecik esp yg baru pandai nak bercakap...seronok bila layan diaorg ni...ajar diaorg bercakap...kelakar...hehe...

tu je la tentang diri saya...hehe...

so nak tag sapa ek?

aku nak tag kat rizal sorg jek...aci tak?haha...sbb kwn2 aku yg lain semua bz + dah jawab soalan ni...jadi aku tag sorang je la...hehe...cau cin cau...

2 comments:

NedLi Natalisz said...

kata nak gi tag afdlin shauki (^^!)

amoi said...

haha...segan ar plak :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...